Dne 31. 5. 2014 se  uskutečnilo setkání bývalých žáků  ZDŠ Nádražní ul. z r. 1964. Scházíme se pravidelně obě třídy 9. A a 9. B i se svými učiteli, kteří se stále ještě těší dobrému zdraví i veselé mysli.  Toto setkání bylo po 50 letech a v jednu chvíli se nás celkem sešlo 35. Všichni se výborně bavili do pozdních hodin,  prostředí i obsluha salonku v Národním domě byly též příjemné. Ti, kteří již nežijí, byli uctěni minutou ticha  a vzpomínkami.
 
Sedící zleva:  Goldsteinová Jolana - Najerová, Tříska Antonín, Hampl Čeněk
 
Stojící zleva: Jeníková Eliška - Zemanová, Pávková Marie  - Jelínková, Hondlová Věra - Řeháková, Abtová Drahomíra - Broulíková, učitelé Jiří Mazánek  a Petrová Marie, Vašina Jindřich, Mihalovič Jiří, Pavlíková Jarmila  - Kopsová, Blažková Blanka - Wohlgemuthová, Klenčíková Hana - Fialová, Skalická Věra - Šilarová, Novák Lubomír a Šimůnek Jan
 
Stojící zadní řada:  Jebavý Lubomír, Brejšová Jaroslava - Svobodová, Hruša Bohuslav, třídní učitelka Růžena Čebišová,  Musil Josef,  Žáček Lubomír, Kroulík Jan, Pinčka Pavel, Jasanský Milan, Leníček Josef, Beran Miroslav, Němeček Josef, Pospíšil Karel, Kolek Miroslav a Bouchal Jan.