Ocenění nejlepších hráčů fotbalové mládeže FK Česká třebová


V úterý 24.6.proběhlo na stadionu Pod Jelenicí již tradiční zhodnocení uplynulé sezóny a s tím spojené vyhlášení nejlepších hráčů v jednotlivých kategoriích za sezónu 2013/14 v mládežnických kategoriích.

Program vyhlášení se skládal z dovednostních úkolů, které plnili všichni hráči ze všech týmů. Soutěže probíhaly na hřišti a kluci si mohli zkusit různé fotbalové úkoly, které pro ně trenéři připravili. Za splnění úkolů byli všichni hráči odměněni sladkou odměnou. Poté  následoval nástup všech družstev oblečených v dresech, zhodnocení podzimní a jarní části fotbalové sezóny. Na konci zhodnocení, které probíhalo od nejmladší až po nejstarší kategorii, došlo k vyhlášení nejlepšího hráče z jednotlivého týmu. Hráče vybírali trenéři  družstev, a to na základě tréninkové a zápasové morálky a prospěšnosti hráče pro tým. Nejlepším hráčům byly předány malé poháry z rukou zástupců firem, kteří svým finančním příspěvkem pomáhají k rozvoji mládeže v našem klubu, za což jim patří poděkování.

 

Výsledky jednotlivých kategorií:

 

Mladší přípravka „C“ –      Radovan Kumpošt

Mladší přípravka „B“ –       Jakub Jelínek

Mladší přípravka „A“ –      Jakub Macák

Starší přípravka „B“ –        Šimon Linhart

Strší přípravka „A“ –          Vojtěch Mikulka

Mladší žáci „B“ –                Jakub Štichauer

Mladší žáci „A“ –                Jakub Jiřánek

Starší žáci –                         Kryštof Klumpar

Dorost –                              Oldřich Ezr

 

Na závěr všichni hráči dostali sladkou odměnu a tímto byla sezóna 2013/14 ukončena. Všem hráčům přejeme krásné prázdniny. Trenérům patří poděkování za péči, kterou svým svěřencům věnovali po celý rok. Také děkujeme rodičům a rodinným příslušníkům, kteří vytvářejí podmínky pro své děti. Těšíme se na novou sezónu a přejeme si aby byla neméně úspěšná jako ta letošní.

Sportu zdar a fotbalu zvláště.                                                                                                           Miroslav Štichauer

Starší přípravka A - vicemistr Pardubického kraje

  • Horní řada: trenéři Roman Krása, Martin Brejcha a Radim Dlouhý

    Prostřední řada: Adam Bezdíček, Vojtěch Mikulka, Ondřej Hamerník, Jakub Vašata, Miloslav Hýbl, František Synek

    Dolní řada: Dominik Horák, Zbyněk Klíma, Matěj Krása, Radim Karlík, Adam Rybka, Matěj Kolář, Šimon Kolář, Tomáš Jebavý