Středisko JAVOR hlásí:                                                                      


Skautské tábory


Skautky a skauti z českotřebovského střediska JAVOR zakončili školní rok stanovými tábory uprostřed přírody. Jeřmaň, Nekoř, Hoštejn a Sebranice to jsou místa, kde více 150 českotřebovských dětí trávilo dobrodružství v podobě her, soutěží, nevšedních sportů a různých dovedností. Vodácký oddíl navíc trávil i putováním po řece Orlici. A část skautů trávila i společný tábor s polskými harcery z partnerské Olawy u Severního moře.

NÁBOR: Chcete mít doma samostatné dítě? Najděte mu skautský oddíl!


Chcete, aby se vaše dítě o sebe umělo postarat, naučilo se vycházet a pracovat s ostatními dětmi a trávilo svůj volný čas v bezpečném prostředí? Najděte mu skautský oddíl. Českotřebovské oddíly pořádají nábor nových členů:

·         3. chlapecký oddíl: první společná schůzka je v pátek 5. 9. od 16 hod., kde se domluvíme na termínu schůzek. Mohou přijít kluci od první třídy. Horní věk není omezen. Klubovna Farská ulice. Více informací na www.trojka.e-skaut.cz.

·         5. chlapecký vodácký oddíl: první schůzka je v pátek 5. 9. od 16 hod. u klubovny na Farské ulici. Přijímáme chlapce z prvních až třetích a čtvrtých až sedmých tříd. Více informací na www.patyoddil.ic.cz.

·         7. chlapecký oddíl: první schůzka je ve středu 3. 9. od 16.30 hod. a od tohoto data vždy další středu. Mohou přijít kluci od 1. třídy. Horní věková hranice není omezena. Klubovna Farská ulice. Více informací na www.sedmickact.blogspot.cz.

·         8. dívčí oddíl:  první schůzka je v sobotu 6. 9. ve 14. hod. u klubovny na Parníku (na zahradě 1. stupně ZŠ Parnická). Přijímáme dívky ve věku 6–11 let. Více informací na www.dcskaut.cz.

·         9. oddíl:  první schůzka je v úterý 2. 9. od 16. hod. v klubovně pod Horami. Přijímáme chlapce a dívky pouze předškolního věku 4–6 let. Více informací na www.devitkact.blogspot.cz.

 


_