Lední hokej mládež - přípravná utkání                                

Sobota: 6.9.2014  Moravská Třebová

Mladší žáci:

HC Slovan Moravská Třebová – TJ Lokomotiva Česká Třebová 11:6 (2:0, 3:2, 6:4)  

Branky: Páv – 5x, Novotný Adam – 1x

Sestava: Martinásek O., Borovička – Martinásek T., Čečotková, Fiala, Páv, Novotný A., Novotný J., Langr, Verner Jakub, Doleček, Pojezný, Slezák, Šoulák, Kučera

Starší žáci:

HC Slovan Moravská Třebová – TJ Lokomotiva Česká Třebová  3:6 (0:1, 1:3, 2:2)

Branky: Verner, Umlauf, Bogdány, Ruda, Nesejt, Hošpes

Sestava: Prokop, Hriško - Nesejt, Verner Jan; Hernych, Novotný Radim – Stolín, Umaluf, Havránek - Bogdány, Ruda, Hošpes – Jansa, Švub,Viktorin

Komentář: Druhá přípravná utkání žáků se odehrála v sobotu v Moravské Třebové. Mladší hráli sice v nekompletní sestavě a již druhé utkání, ale přesto pohyb některých hráčů po ledové ploše připomínal spíše letní pohodu, tomu pak odpovídal jak obraz hry, tak výsledek. Starší žáci naopak byli kompletní a bylo na nich znát, že hokej hrát chtějí. První polovinu utkání jsme drželi dobré postavení a i hra byla v náznacích, dle představ. Za stavu 3:0 pro náš tým, se ze hry stal hurá hokej, což nebylo úplně to, co jsme chtěli na ledě vidět. Každopádně výhra je povzbuzením pro nově vzniklý tým.

Další přípravná utkání se hrají doma:  v sobotu 13.9. v  9 a 11 hodin s Hlinskem a v úterý 16.9. od 15 a 17 hodin s Moravskou Třebovou.

_________________________________

Neděle: 7.9.2014 Česká Třebová

Elévové 2005 - minihokej

TJ Lokomotiva Česká Třebová  - HC Rychnov nad Kněžnou 30:7 (8:1, 7:1, 15:5)

Sestava: Novák -  Lepša, Kučera, Slezák, Mach, Kubíček, Mrkvička, Šoulák, Klacl, Čečotka, Stříteský

Komentář: První přípravné utkání na domácí ploše v letošní sezóně sehráli elévové 2005 v minihokeji, když přivítali stejně velké borce z Rychnova. Bohužel soupeř dovednostně nestačil na naše kluky a tak utkání mělo jasný průběh i výsledek.