LEDNÍ HOKEJ MÁDEŽE                                                   

Žáci odehráli 2.kolo

Sobota: 27.9.2014  Lanškroun

 

Starší žáci:

TJ Lanškroun - TJ Lokomotiva Česká Třebová 10:1 (2:0, 4:1, 4:0)

 

Branka ČT: 37´Stolín (Viktorin) 

Vyloučení: 4 : 6 Využití: 1 : 1 Oslabení: 1 : 0  Zásahy brankářů: 22 : 51  Diváků: 35

 

Sestava ČT: Prokop, (48´Hriško) - Nesejt, Verner; Hernych, Novotný – Stolín, Umlauf, Viktorin - Bogdány, Švub, Hošpes – Jansa

 

Komentář: Naším hráčům se nedařilo vyvést kotouč z obranného pásma a přechod přes pásmo střední, kde jsme ztráceli velké množství puků a následně se tak dostávali do defensivy. Domácí hráči nás pak k ničemu vážnějšímu nepustili a svoji větší aktivitu prokázali i počtem vstřelených branek a to zejména díky Radku Vogelovi, který celou polovinu branek dal sám a na další dvě nahrál. Nás v sobotu čeká v domácím prostředí další utkání, tentokrát se Skutčí a opět to nebude jednoduché.

 

Mladší žáci:

TJ Lanškroun - TJ Lokomotiva Česká Třebová 4:5 (2:1, 1:3, 1:1)

 

Branky ČT: 12´a 34´Ruda ,32´Fiala (Martinásek T., Ruda), 40´Havránek(Pavliš, Ruda), 47´Páv (Martinásek T.)

Vyloučení: 1 : 5, Využití: 0 : 1 Oslabení: 0 : 1 Diváků: 30

 

Sestava: Borovička, (41´Martinásek O.)  – Havránek, Novotný J., Čečotková, Verner – Kolář, Ruda, Palán, – Pavliš, Páv, Pachl, – Langr, Doleček, Fiala – Martinásek T.

 

Komentář: Úvod patřil naším hokejistům, když jsme nevyužili 3 vyložené šance a nastřelili tyč, přesto jsme se ujali vedení, ale pak nepochopitelně náš tým přestal hrát aktivně a domácí toho náležitě využili a v polovině utkání vedli již 3:1. Naštěstí se naše hra opět zlepšila a výsledek jsme otočili na 5:3 pro nás. V samém závěru přišel tlak domácích, který však přinesl pouze snížení na 5:4. A tak se mohli naši hráči radovat z výhry.