Za jeden provaz připravuje 7. ročník
podzimního benefičního plesu

Přípravy již tradiční podzimní akce začaly počátkem října, kdy členové sdružení společně se studenty gymnázia vytvářeli výzdobu na ples. Tato akce byla určena studentům gymnázia, aby se mohli se členy sdružení seznámit osobně.
Během celého října občanské sdružení připravuje již 7. ročník podzimního benefičního plesu. Ples se koná 14.11.2015 od 19:30 v sále restaurace Na Horách v České Třebové. Letošní výtěžek bude opět věnován Týdennímu stacionáři v České Třebové. Z výtěžku plesu bude klientům stacionáře zakoupen rehabilitační pobyt. Letošní ples navazuje na 6 přechozích úspěšných ročníků. Hosté se mohou těšit na kapelu Koplahoband, fotokoutek, bohatou tombolu a půlnoční překvapení. Letošní ples bude provázet hudební téma v zelené barvě.
V současné době je ples již vyprodám, z čehož máme jako sdružení obrovskou radost, na druhou stranu nás mrzí, že nemůže pozvat větší množství hostů. Pokud by někdo ze čtenářů chtěl podpořit benefiční ples, může si zakoupit „vstupenku“, a tím přispěje k navýšení výtěžku. Zároveň se obracíme k široké veřejnosti a drobným podnikatelům. V případě, že by nám někdo chtěl přispět darem do tomboly, finančně podpořit náš ples, budeme vám velmi vděčni. O dalších přípravách vás budeme ještě informovat. Na fotografiích můžete vidět fotoreportáž z tvorby výzdoby a plakát na ples.
Anna Hamplová