Jako včera - 9 A p. učitele Ladislava Jasanského
oslavila 50 let od ukončení ZŠ

V letošním roce jsme oslavili 50. výročí ukončení základní školy na "Července". Všimli jsme si , že taková jubilea se uvádí ve Zpravodaji, proto i my se chceme pochlubit, že přátelství existuje i po dlouhé době. Výbor třídy chce i tímto poděkovat za hojnou účast a veselou zábavu. Bylo celkem osloveno 33 spolužáků, dostavilo se 23. Že si nevymýšlíme dokazuje naše společná fotografie. 
Popis fotografie - stojící zleva: Bartoš Jaromír, Holánek Miroslav, Lédrová - Velebná Hana, Kvasnička Zdeněk, Pernfuss Berta, Jasanská- Hrdličková Hana, Lukešová - Vyroubalová Jitka, Kuchyňka Petr, Plocková - Kopecká Eliška, Pakosta Josef, Broulík Jaroslav, Kunstová - Frémundová Dagmar, Hondl Antonín, Skálová Jana, Mistr Ladislav, Rybička Jan, Koďousek Ladislav, Přichystal Miroslav.
Sedící zleva: Kráčmer Rudolf, Krpatová - Hrachovcová Jindra, Dolečková - Tomková Blanka, Machačová - Vondrová Marie.
Na fotografii chybí Neruda Jiří, který přišel později.
Vzpomínali jsme na pěkné chvíle ve školních lavicích, na výlety, na bramborové brigády, učitele a také na Ty, kteří již s námi nemohou být. Prohlédli jsme staré fotografie a bylo nám příjemně a někdy i smutno. Všichni jsme získali nějaký titul, ať akademický, nebo životní - manželka, manžel, babička, děda, kamarádka, kamarád. A věřte, že v této době jsou to tituly velmi cenné a proto připomínáme všem, že další sraz je za rok 1. 10. 2016.  Zapište si to do důchodcovského kalendáře.  (Výbor třídy 9.A)