Zprávy z  hokejbalu                                                              
 
 Muži A I. NHbL

V druhé nejvyšší soutěži s tým pod vedením Petra Kvasničky a Michala Broulíka potýká s výkyvem své výkonnosti. V sobotním duelu je tým schopen vést půl utkání nad lídrem soutěže z Rakovníka 2:0 a nakonec prohrát až po samostatných nájezdech ho obrat o první bod. A v nedělním duelu prohrát s Liticemi u Plzně, které den předtím podlehnou poslednímu Brnu, které kohouti před týdnem porazili. Proto se nikdo nemůže divit, že je tým po neúplném jedenáctém kole na patnáctém místě z dvacetičlenné tabulky.
Jindřichův Hradec : Loko Č.Třebová 2 : 6
Jestřabi Přelouč : Loko Č.Třebová 4 : 3
Bulldogs Brno :  Loko Č.Třebová 2 : 3
Loko Č.Třebová : Rakovník 2 : 3ss
Loko Č.Třebová : Litice Plzeň 0 : 1
 
XXX. ročník tradičního vánočního bendy turnaje

Ano je to tak 25. prosince 2015 se uskuteční již 30. ročník bendy turnaje, který se ve svých začátcích hrával na Parníku či na hřišti ZŠ Nádražní a od výstavby hokejbalového hřiště v Benátkách píše své dějiny mezi plastovými mantinely, ale stále s tenisákem.
Pořadatel Petr Kvasnička vyzývá všechny tým a hráče z dávné i nedávně minulosti k účasti v turnaji byť jen symbolické.
Podrobnosti najdete v prosincovém  čísle zpravodaje a na webu hokejbalového oddílu www.ballct.cz
 
Muži B II. NHbL
Béčku se povedlo dát pro dva nejdůležitější podzimní duely dohromady slušnou sestavu a vybojovat šest bodů, díky kterým tým poodskočil od dna tabulky. Ikdyž v dalším kole rival ze Svitav nečekaně sebral dva body Deltě a záloha "kohoutu" s dorostencem v brance podlehla těsně prachovickým cementářům. Do konce podzimní části týmu zůstávají pouze dvě utkání.
Loko Č. Třebová : Delta Pardubice 0 : 3
Firehorses Živanice : Loko Č.Třebová B 1 : 9
1. HBC Svitavy : Loko Č.Třebová B 4 : 5
Holcim Prachovice : Loko Č.Třebová B 2 : 1
 
Mladší dorostenci drží třetí místo v extraligové skupině C

Dorostenci mají před sebou v tabulce jen dva pardubické rivaly ze Svítkova a Polabin. Po posledním hracím víkendu se na Lokomotivu bodově dotáhla i Opava, která má horší skóre a především vzájemným zápas. V týmu se velmi dobře zapracovaly i holky Petra Kvasničková a Kristýna Mačátová, které zde hostuje z nedalekého Letohradu spolu s Faltýskem a Pešavou. Trenér Tlapák věří, že tým i nadále bude šlapat nejen k jeho spokojenosti, protože pár hráčů je i ve výběrech mládežnických reprezentací.
Loko Č.Třebová : Malenovice 12 : 0
SHC Opava : Loko Č.Třebová 1 : 2
Loko Č.Třebová : SK Jihlava 11 : 0
Loko Č.Třebová :Autosklo Pardubice  1 : 4
 
Tým žen vstoupil do M ČR velmi dobře

 MČR žen se hraje v systému  5+1. V domácím turnaji ve všech třech utkáních výběr trenéra Jebouska zvítězil.
Loko Č. Třebova : Autosklo Pardubice 5 : 0
Loko Č. Třebová : Litice Plzeň 7 : 1
Loko Č. Třebová : HC ŠD Písek 4 : 1
První turnaj MČR žen v této sezóně byl pro mě velkou neznámou a to hned z několika důvodů. Opravdu jsme toho moc nenatrénovali. Značná část holek má povinnosti v chlapeckých týmech svých klubů, a máme tu i některé hokejistky a florbalistky. I proto naše sestava doznala některých změn v podobě příchodu nových tváří z jiných týmů, zato ale „čistokrevných“ hokejbalistek.  Jsme z malého města, tudíž opravdu není kde brát, a to si někteří z kritiků nejspíše neuvědomují. Turnaj jako takový jinak hodnotím velmi pozitivně. S výkonem týmu jsem i přes výše zmiňované skutečnosti spokojen. I když je to teprve začátek, holky mi ukázaly, že jakmile se sejdou, stávají se týmem,  který se hokejbalem baví, drží pospolu a jde si za společnými cíli. Hodnocení trenéra Jebouska
 
Program na listopad : 

1.10. neděle 10:00     Extr MD Loko ČT  : Gladiátor Olomouc
1.11. neděle 13:00     I. NHbL Loko ČT A : Rondo Teplice
8.11. neděle 13:00     I. NHbL Loko ČT A : Svítkov Pardubice
15.11. neděle 13:00   I. NHbL Loko ČT A : Kometa Polička
22.11. neděle 13:00   Extr MD Loko ČT  : SHC Opava