ROČENKA 2016 - VÝZVA KE SPOLUPRÁCI – příspěvky, náměty

(Prosba o pomoc při vyhledávání a zasílání různých materiálů a informací)

Druhýn rokem se vracím po letech k vydávání Ročenky Českotřebovska. Byl bych rád, aby ročenka přinesla i nové informace kromě těch již zaběhlých... O pomoc jsem žádal již vloni, ale mnozí mi psali, že to nemohou stihnout, takže tyto nové rubriky zůstaly na tento a další roky. Děkuji předem za každý nový námět, nápad, jak ročenku oživit, za každý příspěvek, který mi pomůže sestavit tyto rubriky do další ročenky... Pro letošní rok prosím o tyto informace...
1) Nabídka pro občanská sdružení, sportovní oddíly, kulturní spolky, hudební skupiny a další i nezávislá sdružení (např. trampské osady, skupiny sběratelů atd.)
Napište do ročenky text o svém sdružení (oddíle, spolku, skupině atd.) na půl strany ročenky, což je nejvíce 20 řádků velikost písma 12 + nadpis + kontakt s adresou a číslem telefonu. Pokud chcete dát místo části textu fotografii, musíte úměrně tomu text zkrátit (jedna fotka je asi o 6 – 7 řádků textu méně). Jedná se tedy o základní informace, protože bychom rádi získali informace a uvedli je od všech (téměř všech) občanských sdružení, sportovních oddílů, spolků, divadelních souborů, hudebních skupin i dalších nezávislých sdružení Českotřebovska.
2) Výzva pro hudební skupiny
Prosím všechny třebovské hudební skupiny a orchestry, napište mi o hudebních nosičích (LP, CD, staré desky), které jste vydaly. Vše by mělo vyjít v ročence v seznamu hudebních nosičů o třebovské hudbě. Informace o vydaných hudebních nosičích Třebováky nebo o Českotřebovsku pošlete s těmito údaji – název skupiny (orchestru atd.), název nosiče, členové skupiny (u orchestrů pouze dirigent), názvy skladeb, rok vydání a vydavatel.
3) Výzva pro znalce třebovské sportovní historie
Již vloni jsem chtěl dát dohromady českotřebovskou sportovní historii a její nejslavnější sportovce a vítězství. Zatím se nepodařilo, zkusíme to letos! Prosím, napište mi informace o největších úspěších třebovského sportu. V seznamu bude účast třebovského sportovce a olympijských hrách, na mistrovství světa a mistrovství Evropy ve všech sportovních odvětvích od počátků třebovského sportu. Seznam bude obsahovat – sportovní odvětví, jméno sportovce (nebo družstva, v jehož týmu hrál), datum (nebo alespoň rok) úspěchu, medaile nebo umístění na OH, MS, ME.
4) Nabídka pro firmy
Firmy, které zaujala inzerce v Ročence Českotřebovsko, napište na níže uvedený e-mail nebo telefonujte. Obratem Vám sdělíme podrobné informace...
Všechny informace zasílejte do 10. prosince 2015 na e-mail karel.0202@seznam.cz nebo volejte na mobil 604 785 560 (po dohodě lze termín prodloužit). Napište i to, co Vám v ročence chybí; vašimi náměty se budeme zabývat!
Děkuji za případnou pomoc při zasílání materiálů a námětů                                  
 
Karel Kubišta