Hokejová fotoreportáž Jardy Koníčka                                 
Kohouti vers. Sp. Choceň 1. listopadu 2015

Co jste nepostřehli při sledování zápasu, najdete na fotografiích Jardy Koníčka, navíc z různých úhlů a stanovišť. Uvidíte, že sledování hokejového zápasu je zajímavé. Zápasy jsou bojovné,  hra bývá vyrovnaní, situace na ledové hrací ploše se rychle mění. Tentokrát byl lepší soupeř, domácím se nedařilo. Za týden bude další zápas, kterým se otevírá druhá polovina základní části, opět se utkáme se soupeřem z Ledče nad Sázavou , se kterým se podzimní mistrovské boje zahájily.  Bude to souboj prvního s posledním, takže  můžeme věřit v úspěšný výsledek.  S podporou z hlediště se lépe bojuje, fandové dokáží pomoci, mohou být dalším hráčem v poli.
Česká Třebová – Choceň 2:5 (1:0, 0:3, 1:2)
Branky: 17. Fischer (Pelán), 48. Jindřich (Šula) – 26. P. Prachař (Vacek, Kopsa), 30. T. Prachař, 34. Král (Křečan, Šejba), 43. M. Pilař (Kopsa), 54. P. Prachař (Vondráček, L. Pilař).
Rozhodčí: Sedlák – Motálek, Vašátko. Vyloučení: 14:18 (navíc Fúzik 10 minut, Hercig 5+OK+TH) – Krejza 5+OK, Kopsa TH). Využití: 1:2. Oslabení: 0:1. Diváků: 525. Nejlepší hráči: Nimmerrichter – P. Prachař.