České cyklistky nafotily  kalendář                                          

 
Podzim znamená pro mnohé cyklisty konec sezóny, s blížícím se novým rokem se však již v tomto období stala tradicí příprava kalendáře českých cyklistek. Dámy a dívky, které tráví většinu měsíců v roce závoděním a tvrdou dřinou v nejvyšší české cyklistické soutěži i na mezinárodních závodech, se i letos na podzim sešly k nafocení kalendáře pro Czech Mix Team. Tentokrát bylo základním tématem „kolo jako šperk“  , které spojuje krásu ženy a technickou podstatu cyklistiky, krásu těla a technického detailu.
Před objektivem nizozemského fotografa Antona Vose (bratra nejslavnější cyklistky světa Mariane Vos), se i letos postavila českotřebovská cyklistka Monika Simonová.
Výtvarno a technické zpracování dokreslilo prostředí horských lázní Karlova Studánka a šaty zapůjčil boutique Yvonne  König, jehož majitelka je maminkou závodníka SKY Leopolda Königa.
Všechny závodnice, které se v kalendáři objeví, jsou spojeny ve sdružení  s názvem Czech Mix Team, které umožňuje nejlepším českým závodnicím startovat na mezinárodních etapových i jednorázových závodech. Smyslem kalendáře je získat z jeho prodeje finanční prostředky na podporu účasti talentovaných závodnic na kvalitních podnicích a podpora jejich výkonnostního růstu.
Křest nového kalendáře proběhne 2. prosince v Plzni a kmotrem kalendáře se stane Roman Kreuziger. Tištěnou podobu kalendáře českých cyklistek  bude možné předobjednat  přes internetové stránky, http://www.monika-simonova.unas.cz/ , případně bude ke koupi během tradičního prodeje vánočních stromků v České Třebové v ulici Na Splavě.