MODRÝ TRPASLÍK LEDEN 2016    

·  08.01.2016 20.00 Jízdné 70,- koncert
VOILÁ!

VOILÀ! je pozoruhodný hudební koktejl s příchutěmi chansonu, swingu, reggae, jazzu, twistu, popu i hip-hopu, který se snoubí se šarmem a originálním hlasem frontmanky Zdenky Trvalcové!
Kapela VOILÀ! vznikla před pěti lety, když slovenská zpěvačka Zdenka Trvalcová potkala v Praze akordeonistu Michala Mihoka. Nejdříve hráli francouzské chansony v netradičních úpravách, později se začali věnovat vlastní tvorbě a v současném složení (zpěv, akordeon, kytara, kontrabas a bicí) vydali své první album „Décollage“. Společně s VOILÁ! je možné vydat se na výlet po Evropě doprovázený hudebními styly 20. století a příběhy, které Zdenka „vypráví“ s lehkostí a nadsázkou prostřednictvím svého jedinečného hlasového projevu.
http://www.voila-music.com/
 
·  16.01.2016 20.00 Jízdné 60,- koncert
LOCO POCO

Hudebnímu projevu olomoucké funkpopové pětičlenné formace, která má na svém kontě desítky koncertů na klubových i festivalových pódiích, dominuje výrazný hlas a osobitý projev zpěvačky Kamily Spíchalové. Muzikanti z LOCO POCO se ale rádi pouštějí i do nevšedních instrumentálních dobrodružství s cílem předat si s publikem maximum energie.
Sestava: Kamila Spíchalová / zpěv, Peťa Titz / klávesy, Karel Páral / kytary, příčná flétna, Jirka Schnapka / baskytara, Honza Lexa / bicí.
http://www.locopoco.cz/
http://bandzone.cz/_86867
 
·  23.01.2016 20.00 Jízdné 120,-
koncert
ČANKIŠOU

HUDBA LIDU ČANKŮ
- právě vydali svoji šestou desku Supay, která je dokladem toho, že sil ani hudební energie jim s lety neubývá, ba spíše naopak. 
Sedmičlenná kapela Čankišou pronikla do povědomí posluchačů doma i v zahraničí díky svým koncertům nabitým energií a divokými rytmy. Ty se pod vedením hlasem i postavou impozantního zpěváka Karla Heřmana po pár minutách mění v divoký taneční rej. Čankišou se svou fůzí různých etnických vlivů na rockovém základě a bohatou sbírkou exotických nástrojů projeli svět od ostrova Réunion v Indickém oceánu přes Pakistán až po malajské Borneo.
http://bandzone.cz/cankisou?at=info
 
·  31.01.2016 16.00 Jízdné dobrovolné
koncert, divadlo, party
Trpaslík trpaslíkům!

Koncert, divadlo, promítání pro všechny malé i velké trpaslíky.