Co pro vás připravila knihovna na leden                              

Nová výstava fotografií paní Miroslavy Kejvalové
Ve vstupních prostorách knihovny najdete novou výstavu fotografií paní Miroslavy Kejvalové. Fotografie na Vás dýchnou atmosférou klidu a přírody. Najdete tu fotky nejen z České Třebové, ale  i odjinud. Přijďte se podívat.
 
Matyldino pohádkohraní
5. ledna od 16 hodin, dětské oddělení
Těšte se na zajímavé příběhy i vyrábění.Vstupné dobrovolné.
 
Postav a naprogramuj si svého robota!
každou středu  od 15-17 hodin, Teenspace
Robokroužek pro holky a kluky.
 
Zapař si s knihovníkem!
Každý čtvrtek od 15:15 do 17:15, Teenspace
Chceš si zapařit s knihovníkem? Chceš vědět něco víc o hře kterou hraješ? Rozmysli se, jakou hru si chceš s námi zahrát a přijď na oddělení Teenspace.
 
Jelly Bean Challenge Roulette
21. ledna odpoledne, Teenspace, 15:00 – 17:00
Chceš si zahrát s přáteli ruletu o to, kdo chytne právě tu fazolku, kterou nesnáší jako např.: Chuť zvatků, suchý z nosu, ušní maz a mnoho dalších? Přijď si s námi zahrát Bláznivou Ruletu! Budeme se těšit!
 
Knihožrouti
21. ledna od 15 hodin, dětské oddělení
V knihovně se objevili KNIHOŽROUTI! Milují knihy a tahle vášeň je velmi nakažlivá! Mezi varovné příznaky onemocnění patří: láska ke knihám a k čtení. Pokud na sobě tyto příznaky pozorujete, přijďte k nám.Vstup zdarma. Vhodné pro děti 6 až 11 let. Knihožroutským světem vás provede Lenka Špaisová.
 
Život je zábavné drama, scénické čtení
21. ledna od 18 hodin, I. patro, dospělé oddělení
Scénické čtení podbarvené hudbou. Vystoupení Anny Matějkové, která předčítá své úvahy o životě za doprovodu hudby Davida Andrše, jehož bubnování sugestivně dokresluje čtené úvahy. Vizuální stránku a prezentaci kreativně ztvárňuje Veronika Vodičková. Vstupné dobrovolné.