Největší sportovní klub regionu slavil Vánoce                     

Prosincové datum 21.12. , vánoční turnaj členů florbalového klubu Orlicko Třebovsko a sportovní hala v Zahradní ulici v Ústí nad Orlicí patří tak nějak neodmyslitelně k sobě:). Letos jsme zachovali rok starý model a v ranních hodinách začali florbalem našich nejmenších, a to přípravky a elévové. V těchto dvou kategoriích se sešla pouze část dětí, ale i přesto vytvořily bezvadnou kulisu a bavily se florbalem. Přes 60 dětí a plná sportovní hala diváků potěšila každého, kdo se přišel podívat. Děti obdržely dárek, diplom a sladkou odměnu.
Na jedenáctou hodinu začal turnaj pro starší členy. Samozřejmě nedorazil každý náš člen, ale výsledná hranice 200 sportujících členů na „Textilce“ se vedení klubu podařila a o zábavu bylo postaráno až do podvečerních hodin. Tak jako naši nejmenší, i tato skupina dostala dárek a poděkování od vedení klubu za jejich účast a působení v OT.
Večerní zábava v nedaleké restauraci, společná večeře a pro straší i zábava do pozdních hodin opět posunula naši soudržnost a rodinné prostředí zase o kousek dál.
 
Na konci/začátku roku se samozřejmě sluší děkovat… a tak děkujeme:
Rodičům, kteří podporují své ratolesti a pomáhají nám s našim klubem.
Divákům, kteří si najdou cestu na naše (bohužel vzdálené) hřiště (snad se už brzo dočkáme nového!!)
Sponzorům, bez kterých by byla naše činnost velmi těžká.
A dalším lidem, kteří při nás drží, podporují a pomáhají nám.
Vaše investice do dětí se jednou určitě někde objeví a pomůže.
Zároveň přejeme všem našim příznivcům mnoho úspěchů a radosti v našem krásném regionu.
 
Za VV FbK Orlicko Třebovsko  Typl Jiří, místopředseda klubu