Lední hokej mládeže 4.

Liga starších žáků
6.kolo 2.část
Sobota: 7.2.2015 – Česká Třebová
TJ Lokomotiva Česká Třebová - HC Chrudim 3:5  (0:2, 1:2, 2:1)
Branky ČT:  25´Ruda(Havránek), 49´Švub(Novotný A.), 56´Umlauf(Stolín)
Vyloučení: 1:3  Využití: 0:1  Diváků:33  Zásahy brankářů: 32:25
Sestava: Hriško, 31´Borovička – Nesejt, Verner, Novotný R., Havránek – Stolín, Umlauf, Hošpes – Ruda, Švub, Novotný A. – Jansa, Palán, Kleisl
Komentář: K utkání jsme nastoupili s omlazenou sestavou a bez dvou klíčových hráčů. Na hře to však až tak znát nebylo. Ve vyrovnaném utkání rozhodli o výsledku větší nepřesnosti a nedůraz v naší obraně. K tomu nám chybělo i trochu štěstí při našem zakončení. Škoda, body si opět odvážel soupeř.
 
Liga mladších žáků
24. kolo – 7.2.2015
TJ Lokomotiva Česká Třebová – HC Chrudim 0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Vyloučení: 3:3, Bez využití
Sestava: Lepša, 41´Martinásek O.– Fiala, Verner Jakub, Martinásek T., Kolář – Kučera, Fikejz, Čečotková, Pachl, Páv, Doleček, Šoulák, Kubíček
Komentář: Mladší žáci nastoupili do utkání bez několika hráčů základu, doplněni o hráče z mladší kategorie. Na hře to bylo znát, nevytvořili jsme si větší tlak, který by dostal soupeře do úzkých. Proto bylo celé utkání poměrně vyrovnané a až do 58.minuty byl stav 0:0, v té využili nedůrazu v naše předbrankovém prostoru hosté, ke vstřelení rozhodující branky. Po krátké chvilce se jim podařilo vstřelit ještě druhý – pojišťovací gól a i přes naši zvýšenou snahu si vedení udrželi až do závěrečné sirény.
 
4. kolo Krajské Ligy Přípravek 2005
Neděle 8.2.2015             
TJ Lokomotiva Česká Třebová -  HC ČSOB Pojišťovna Pardubice  1:8 ( 0:6, 1:1, 0:1)
Sestava: Lepša Filip (G) – Kučera Lukáš, Čečotková Iva, Telecký Adam, Jansa Matěj, Mrkvička Radim,  Mach Matyáš, Klacl Jakub, Novák Martin, Čečotka Adam, Kubíček Ondra, Jansa Michal, Havránek Tadeáš, Stříteský Martin.
V neděli 8. 2. sehrála Českotřebovská přípravka své další utkání, tentokrát na domácím hřišti proti silnému soupeři z Pardubic. Náš tým, oslabený marodkou (navíc se nám zranil další hráč při rozcvičce) vstoupili do utkání ustrašeně a se zbytečně velkým respektem k soupeři. Než jsme se rozkoukali, už jsme v desáté minutě prohrávali 0:4! Naši borci se probudili až na konci první třetiny a začali pomalu srovnávat krok se soupeřem. Z naší strany pak velmi dobrý výkon ve druhé i třetí třetině stanovil konečný stav utkání na 1:8. I přes prohru bych chtěl pochválit celý tým za předvedenou bojovnost převážně ve druhé a třetí části. Vždyť tým Pardubic je složen ze dvou minihokejových týmů (všichni narozeni 2005) z 1. části sezóny. Takže jakýsi elitní výběr, se kterým jsme ve větší části utkání udrželi krok i přesto, že jsme měli sestavu lepenou doslova na poslední chvíli a doplněnou o šikovné mladší hráče.