Českotřebovští atleti běželi republiku v přespolním běhu, Míša Stránská vybojovala titul!

Na zajímavé trati vytyčené ve fotbalgolfovém areálu Dymník nedaleko Rumburku se bojovalo 21.3.2015 o medaile v rámci letošního ročníku mistrovství republiky v přespolním běhu. Na startu mezi více než pěti stovkami účastníků bylo osm! českotřebovských atletů – 6 z Českotřebovského běžeckého klubu a 2 dorostenci závodící za Jiskru ústí nad Orlicí. Rozsáhlý přírodní areál na kopci nad Rumburkem byl pro běh tohoto typu jako stvořený a tratě se účastníkům velmi líbily.
Jako první se do bojů zapojil v mladších žácích Dominik Vebr (47. místo), který sbíral první zkušenosti na větším závodě.
V ženách bojovala velmi dobře Adéla Stránská (11. místo). Ženy běžely 6 km. V kategorii mužů vytrvalců na trati 10 km jsme měli 3 zástupce – Filipa Záveského (8. místo), Ladislava Kučeru (11. místo) a Michala Horáčka (15. místo).  
O největší úspěch se již tradičně postarala Míša Stránská v kategorii juniorek. V cíli čtyřkilometrové trati, kterou zvládla za 15:20, byla před druhou juniorkou v cíli o 27 vteřin a doběhla si suverénně pro mistrovský titul.
Dalšími Českotřebováky v dresu Jiskry Ústí nad Orlicí, kteří se mistrovství zúčastnili, byli v kategorii dorostenců Patrik Vebr (6. místo) a Vojtěch Vondra (13. místo). 
 
Kompletní výsledky: http://online.atletika.cz/vysledky.aspx?idk=21312