Mladší žákyně TJ SOKOL ČESKÁ TŘEBOVÁ vyhrály kvalifikační skupinu a postupují na Mistrovství ČR
Do letošního ročníku Republikového finále mladších žákyň se přihlásilo 40 týmů. O vítězi bude rozhodnuto dvoukolově. Z pěti regionálních skupin po osmi družstvech postoupí do finále první tři týmy, které do šestnáctky nejlepších doplní pořadatel finálového turnaje a to Liberec. Naše družstvo bylo v prvním kole nalosováno do kvalifikační skupiny C, kterou o uplynulém víkendu pořádal ŠSK Demlova Jihlava. Dalšími účastníky byla družstva - KP Brno A, B, Pegas Znojmo, VSC Zlín, VK Agel Prostějov, Junior Brno. Čili - čtyři družstva zařazená do projektu Sportovní středisko mládeže nebo Sportovní centrum mládeže!
Naše holky prošly celou kvalifikací bez porážky a umístili se na 1. místě. Pouze jeden set nám vzala děvčata z Jihlavy.
Tímto skvělým výsledkem jsme se kvalifikovali na Mistrovství ČR, které se bude konat 2. až 3. 5. 2015 v Liberci. Z naší skupiny do Liberce postupuje ŠSK Demlova Jihlava a VK KP Brno.
Sestava: L. Farago, S. Horská, T. Kahounová, A. Kohlerová, V. Koubová, N. Kubátová, A. Linhartová, L. Rybková, A. Říhová, V. Vomáčková  Trenéři: J. Koubovi a R. Kohler.
 
Článek aktualizován, v minulé verzi nebyly použity aktuální fotografie. Nyní jsou zařazeny ty nejčerstvější snímky z bojů v Jihlavě.