Co pro vás připravila knihovna na květen

Poděkování paní Aleně Landové
Děkujeme naší dlouholeté kolegyni, paní Aleně Landové za její práci v knihovně a výbornou spolupráci se čtenáři. Bez ohledu na to, zda si to přejeme nebo ne, stárneme všichni a jednou nás čeká odchod do důchodu a proto doufáme, že budeme v tak skvělé kondici jako Ty! Přejeme Ti hodně zdraví a životní pohody do dalších let. Důchodu zdar!
Za tým Městské knihovny Česká Třebová: Monika, Lenka, Jana J., Martina, Pavla, Kamila, Zdenda, Gábina, Michal, Jana K., Míla.
 
Upozornění na uzavírku knihovny  2. a 9. května
Milí návštěvníci, z důvodů pátečních svátků v měsíci květnu bude sobotní provoz zrušen: 2. a 9. května. Pro vracení využijte Biblibox, bude v době uzavírek otevřen nepřetržitě.
 
Nové video Noc s Andersenem na našem kanále Youtube, najdete nás pod jménem: knihovnact.
 
5. května od 16 hodin, dětské oddělení
Matyldino pohádkohraní
Ahoj holky a kluci, zveme vás na "Matyldino pohádkohraní", které si můžete s ostatními dětskými
kamarády užít na dětském oddělení knihovny. Bude zde probíhat literární, výtvarná a pohybová aktivita, při které si užijete i trochu legrace, zamlsáte si a dozvíte se něco nového… :-) Vstupné dobrovolné.
 
Každé úterý od 9:30 hodin, dětské oddělení
Knižní klubíčko aneb od leporela k Dostojevskému
Povídání o knížkách pro děti a jejich mámy aneb od leporela k Dostojevskému, pravidelné setkávání (maminek) nad knížkami pro děti od plínek po druhý školy stupínek, tipy a triky, co číst, jak číst, kdy číst a kolik toho přitom sníst, společně zjistíme, jaké knížky čteme dětem rádi a jaké jsou fuj a e-e, KÁVA A ČAJ BUDE!!! Vstupné dobrovolné.
 
13. května od 17 hodin, dětské oddělení
Knihožrouti! Pozor! Pozor! V knihovně se objevili KNIHOŽROUTI!
Milují knihy a tahle vášeň je velmi nakažlivá! Mezi varovné příznaky onemocnění patří: láska ke knihám a k čtení. Pokud na sobě tyto příznaky pozorujete, přijďte k nám. Každou druhou středu v měsíci. Pro děti 6 - 11 let. Knihožroutským světem vás provede Lenka Špaisová. Vstup zdarma.