Pivovar Faltus oslavil třetí narozeniny                                 
Sobota 9. května 2015. Fotografoval Martin Šebela

Pivovar je vystavěn na kapacitu 1000 hl/piva ročně. Vaříme pivo pod značkou KOHOUT. Toto pivo vaříme klasickým dvourmutovým způsobem, bez použití extraktů. Veškeré zařízení pivovaru je v nerezovém provedení. Vaříme pivo  světlé výčepní 10°, dále světlý ležák 11° a 12° a tmavý speciál 14°, příležitostně dále vaříme světlý speciál 13°, dále se počítá s rozšířením nabídky o různé speciály k různým příležitostem -  v květnu 2013 se poprvé navařil sváteční výroční speciál MIROSLAV 17° světlý speciál - IPA American style, v červenci 2013 jsme přivítaly další speciál svrchně kvašený polotmavý red ale MILOTA 11°, v srpnu přivítáme pšeničné pivo - Českotřebovská pšenka, v září se můžete těšit na pivo typu stout a v listopadu přivítáme opět polotmavý speciál KRYŠTOF 17°.
Pivo  můžete také koupit v 1,5l PET lahvích, speciály v PET lahvích 1l, dále v sudech NOVINKA 20l nebo 30l a 50l sudech.
V internetovém obchodě nebo přímo v restauraci můžete zakoupit  různý propagační materiál našeho pivovaru – např. etikety, pivní tácky, samolepky apod. Dále můžete zakoupit známky Pivní poutník.