Českotřebovský deník 128/2015 (3.6.)                                   
Poděkování volejbalovému oddílu Sokola Česká Třebová (Ing. M.Kadlec)

Dne 29.5.2015 se ve sportovním areálu Na Skále a na travnatém hřišti Na Skalce uskutečnil 37. ročník sportovních her pracovníků justice v působnosti Krajského soudu v Hradci Králové. V rámci sportovních her proběhl i 40. ročník turnaje o pohár předsedy krajského soudu ve volejbale smíšených družstev. Touto cestou bychom chtěli poděkovat českotřebovskému volejbalovému oddílu pod vedením Ing. Michala Kadlece, který pro pořádající Okresní soud v Ústí nad Orlicí volejbalový turnaj po všech stránkách zajistil. Na organizaci turnaje se podíleli profesionální rozhodčí, trenéři i aktivní hráči a hráčky. Turnaj byl zorganizován  profesionálně, k maximální spokojenosti všech 21 zúčastněných družstev. (Foto Luboš Kozel)
                                                                                                      Za Okresní soud v Ústí nad Orlicí  JUDr. Richard Ander

Akademie Taneční školy Česká Třebová                           

Akce bude probíhat 13.6.2015 na Zimním stadionu od 16:00. Všechny choreografie, účastnici Mistrovství republiky Ti všechny na velkém jevišti.  350 dětí Taneční školy se předvede pro širokou veřejnost !

Kontrolní den č. 2 stavby „Modernizace silnice III/35847 ČESKÁ TŘEBOVÁ ‐ SEMANÍN“

2. Kontrolní den stavby, který se bude konat v úterý 9. 6. 2015 od 9:00 hodin.
Jednání proběhne v Kulturním domě obce v č. p. 100 v Semaníně.
 
Hledá se vítěz s TV NOVA, ne však v České Třebové

Co to je? - Jde o seriál 10 cyklistických závodů pro žáky základních škol v našem kraji, které se konají od dubna do září v různých městech Pardubického kraje, také v okolí České Třebové a finále  se pak koná ve Vysokém Mýtě.  Jeden ze závodů seriálu se jel v tomto týdnu  v Ústí nad Orlicí v rámci akce Týden pohody s názvem Ústecké schody. Patronát nad závodem měl hejtman Martin Netolický. Ústecké schody budou v samostatném  souboru. Píšu o tom v souvislosti s naším Týden sportu. Škoda že se do jeho programu takový závod  nedostal, byl by to další počin k obnově kdysi slavné cyklistické  minulosti města. Ale již tu ani není ani žádný cyklistický oddíl a od doby Václava Dostála ani organizátor, který by si to vzal za své. Zdá se mi to ostuda.