SPORTOVNÍ AREÁL PEKLÁK INFORMUJE                 


Železný kohout:

 V letošním roce již není areál Peklák organizátorem sportovní akce „O železného kohouta“. Veškeré informace k závodu je třeba hledat na stránce Týdne sportu. Děkujeme ze pochopení.
 
Video soutěž:

Vyhlašujeme video soutěž o kvalitní outdoor kameru! Termín soutěže je od 1.6. do 31.8. 2015!
Pošlete nám ODKAZ na video, které jste sami nebo s partou natočili U NÁS v Bike parku Peklák .
My video obratem přidáme na naší FB stránku Bike park Peklák, kde bude probíhat hlasování a to v podobě nasbíraných ‚like‘ . Které video bude mít na konci soutěže nejvíce palců hore, toho majitel vyhrává outdoor kameru!
Video soutěž probíhá v uvedeném termínu, tedy od  půlnoci 1.června do půlnoci 31. srpna 2015. Vítěz bude vyhlášen a výhra bude předána na letošních Downhill závodech, které se budou konat začátkem září 2015. Podrobné informace k soutěži a pravidla pro přihlašování + přehled soutěžních snímků na webu www.peklak.cz
Budeme těšit na Vaše soutěžní videa.
 
Víkendový provoz:

Víkendový provoz v Bike parku a na terénních kárách vždy 10-18 hodin. Tak neváhejte a přijďte si zařádit. Pozor!! V neděli 14.6. je z důvodu konání Českotřebovského cyklomaratonu omezen provoz terénních kár. Jezdit na kárách bude možné až od 15ti hodin. Bike park plně v provozu. Pro začátečníky na kolech máme vyhlazené modré tratě Mechovku a Rodeo. A pokud si myslíte, že Vaše kolo na řádění na sjezdových tratích nemá, rádi Vám kolo zapůjčíme.
Těšíme se na Vás na Pekláku.