Na skok do Londýna  

Ve dnech 15.9.2015-20.9.2015 jsme se žáky 8. a 9. tříd ZŠ Nádražní v České Třebové navštívili Velkou Británii v rámci Výzvy 56. Vydali jsme se  za poznáním známých  památek,  školního vyučování i životního stylu.
Žáci měli možnost dva dny absolvovat výuku v anglické škole a vyzkoušet si komunikaci v anglickém jazyce s rodilými mluvčími. Po náročných 4 až 5 hodinách výuky si žáci odpočinuli na výletech do Brightonu a Cambridge.
Velmi pozitivní zkušeností bylo ubytování nejen žáků, ale i učitelů v rodinách, kde jsme měli možnost poznat jejich životní styl, kulturu a v neposlední řadě také možnost ochutnat „pravá“ anglická jídla.
Nafotili jsme spoustu krásných fotografií, navštívili mnoho zajímavých míst a starobylých památek, které nás ohromily svojí malebností a krásou. Měli jsme možnost pozorovat běžný život v tomto velkolepém městě, kde se historické památky prolínají s moderními budovami a mrakodrapy. 
Všichni obohaceni o nové zážitky a dojmy ani nechtěli opouštět tato vzdálená místa. Věříme, že si tento pobyt zase někdy zopakujeme.
Učitelé ZŠ Nádražní