Příznivci vaření, TV NOVA, moderátora a lidového kuchaře Láďi Hrušky a také knihkupectví Paseka si rádi dali dostaveníčko před prodejnou knihkupectví Paseka v Hýblově ulici. Dovnitř do prodejny by se určitě nevešli, přišla jich jistě stovka. Paseka splnila co slíbila, bylo občerstvení, ochutnávky a vše bylo i čím zapít, pro starší bylo zajištěno posezení. Bylo potřeba, protože Láďa Hruška a jeho tým, který jej doprovází po republice v rámci jeho TOUR měl zpoždění.
Do České Třebové přijel z Boskovic asi o 45 minut později než ohlásil,, prostě proto, že také v Boskovicích jej fandové nechtěli propustit. Všichni spořádaně čekali, nikdo neodešel, naopak ve "frontě" na autogramy panovala dobrá nálada, nikdo nebrblal. Všichni zájemci měli alespoň čas si v knihkupectví zakoupit knížku pro autogram. Zelenobílé vozidlo Láďa Hruška se vrací TOUR 2015 nakonec přijelo a rozesmátý Láďa  všechny pozdravil a omluvil se za "delší Boskovice" než očekával. Rychle zasedl k připravenému stolku a  podepisoval, každého se zeptal na jeho přání, podepisoval knížky i fotografie, na přání se s žadatelem i vyfotografoval. Fronta jako by neubývala, Hýblova ulice byla v této chvíli úzká  a obtížně se okolo prodírala jedoucí vozidla. V týmu pak byl i další "rozdávač autogramů" Pavel Novotný, syn Petra Novotného, přijel v roli vydavatele publikace a byl také obklopen žadateli (a žadatelkami) o autogram.
Byla to vynikající volba pracovníků knihkupectví Paseka,  zařadilo se mezi jiná velká knihkupectví, kde se tým Ládi Hrušky  nyní zastavuje. A pokud jste to nestihli "u Paseky", tak si jistě najdete i jiný termín v jiném městě. Pro Třebováky není nikam daleko....
Mgr. Ladislav Hruška (*1978)
Vystudoval učitelství pro základní školy, obory biologie a chemie na Univerzitě Hradec Králové, následně v letech 2002–2004 pracoval jako učitel na škole v Městci Králové.
Zpravodajskou kariéru Ladislav začal už před čtrnácti lety, kdy nastoupil na pozici externího redaktora Nymburského deníku. Od roku 2003 působil jako redaktor zpravodajství v Českém rozhlase a Frekvenci 1.
Jako televizní reportér a moderátor se objevil poprvé v roce 2007 na TV Prima, roku 2012 přestoupil ke konkurenční TV Nova. Je známý jako potravinový inspektor a lidový kuchař-experimentátor.