Florbalisté zahájili ligovou sezónu       


 

ELÉVOVÉ  V sobotu 15. 10. 2016 elévové FbK OT sehráli svoji první letošní ligu ve Vysokém Mýtě. Postupně jsme se střetli s kluby DDM Holice, FTC Vysoké Mýto a FbK Svitavy. Pro kluky to byla další možnost, jak nasbírat cenné florbalové zkušenosti, zejména pro ty, kteří přešli z kategorie přípravky. Pro nás trenéry to byl zase impuls, kde je potřeba při tréninku trochu přitlačit na pilu.

Na závěr bychom chtěli rodičům poděkovat za výpomoc při dopravě a za diváckou podporu.  (by Martin Šmíd (trenér)

ŽENY
V sobotu 15.10 2016 jsme se vydaly do Skutče na naší první ligu v nové sezóně.  V prvním zápase jsme nastoupily proti ženám z Jičína, se kterými jsme minulou sezónu bojovaly o první místo v lize.  Kvůli naší nedůslednosti a individuálním chybám jsme první třetinu prohrály 3:0. Ve zbylých dvou třetinách se hra vyrovnala, ale bohužel nám to nestačilo na otočení výsledku a podlehly jsme 7:5.
Góly: Jebousková, Vacková, 2x Kubištová, Raisová
Ve druhém zápase se proti nám postavily pořádající hráčky ze Skutče.  Do tohoto zápasu jsme nastoupily ve větší pohodě a první třetinu jsme ovládly 3:0. Celý zápas jsme odehrály s klidnou hlavou a zvítězily  8:3.
Góly : Vacková,  Raisová, 2x Špatenková, Jebousková, 2x Kubištová, Hledíková
Slovo trenérky: Oba dva zápasy hodnotím kladně. I když jsme jednou prohrály, tak přesto se nám dařilo plnit pokyny a hru jsme si užily. Další liga nás čeká 5. listopadu, kdy odjedeme do Rtyně v Podkrkonoší.
by Aneta Foffová (hráčka žen)