JUNIOŘI SOKOLA II VEZOU OPĚT VÍTĚZSTVÍ V I.VOLEJBALOVÉ LIZE

K dalším zápasům odjížděli naši junioři k celku, který je jedním ze sportovních center mládeže v ČR, TJ Slavii Hradec Králové. Družstvo ze sousedního kraje je tvořeno a sestaveno z celého regionu Královehradecka a je to více méně  výběr tohoto kraje.  Naše družstvo je v první lize bez porážky, soupeř je naopak na opačném konci ligové tabulky.  Cíl byl tedy jasný odvést si od soupeře plný počet bodů za vítězství.
 Od prvních míčů jsme byli aktivnější a přesto, že jsme jeli ve velice okleštěné sestavě (chyběli, Olejár, Jaško, Bauman, Král) měli jsme navrch ve všech činnostech. Odehráli jsme šest setů a ani v jednom jsme ani jednou neprohrávali. Vždy si naši hráči drželi bodový odstup a tak i chyba, která přišla nebyla tak viditelná a citelná. Dobře jsme servírovali a odtáhli soupeřovi smečaře od sítě což byla voda na mlýn naší neprostupné obraně. Co jsme neubránili na síti blokem, to jsme posbírali v poli. Dařilo se na nahrávce a když přičteme dobrou kombinaci na útoku a bojovnost, tak z toho vzešel pěkný juniorský prvoligový volejbal za šest bodů do tabulky a příjemná cesta domů z východočeské metropole. Junioři tak získali již desáté vítězství v řadě.

 

T.J. SLAVIA HRADEC KRÁLOVÉ  -  TJ. SOKOL ČESKÁ TŘEBOVÁ II     0 : 3  (-15,-14,-12)
 T.J. SLAVIA HRADEC KRÁLOVÉ  -  TJ. SOKOL ČESKÁ TŘEBOVÁ II     0 : 3  (-11,-18,-19)
 
SOKOL II a Českou Třebovou reprezentovali: Martin Blažek, Petr Kaška, Matouš Vancl, Ondřej Unzeitig, Vojta Tecl, Jiří Jirásek, Robert Vovk, trenér: Lubomír Vašina