Podzimní aktivity spolku Za jeden provaz                         

Ráda bych všechny příznivce zapsaného spolku Za jeden provaz informovala o akcích, které proběhly a také o těch akcích, které nás v nejbližší době čekají.
Podzimní měsíce jsou již tradičně ve znamení velmi bohatého programu zapsaného spolku Za jeden provaz. Na konci září, konkrétně ve čtvrtek 29.9. proběhla na Gymnáziu seznamovací přednáška pro studenty tříd 5.A a 1.C. Studenti těchto ročníků byli seznámeni s aktivitami spolku a přizvání ke spolupráci s námi.
První říjnovou sobotu se konalo Benefiční notování se Za jeden provaz, z.s., o kterém jste již byli informování, proto bych jenom v krátkosti znovu ráda poděkovala všem, kteří přišli, protože právě diváci jsou ti, kteří „obyčejný“ koncert promění v nezapomenutelný zážitek.
Během několik málo dnů následoval výtvarný workshop pro studenty gymnázia, kteří se rozhodli nám pomoci. Během odpoledne se vyráběla výzdoba na ples a probíhala také neformální komunikace se členy spolku. Děkujeme studentům, kteří za námi přišli.
Avšak vrchol naší činnosti nás teprve čeká. Za necelé tři týdny proběhne již 8. ročník Podzimního benefičního plesu Za jeden provaz. Proto mi dovolte, abych pozvala všechny, kteří chtějí tento zážitek prožít s námi. Letošní ročník bude mírně odlišný. Nepodporujeme vybranou organizace v České Třebové, ale jednotlivce, konkrétně sestry Terezku a Verunku Javůrkovy, které kvůli svému postižení potřebují náročnou péči. Prosíme potencionální hosty, aby se dlouho nerozmýšleli a objednali si vstupenky na našem webu (http://zajedenprovaz.cz/rezervace/) Ples je již ze dvou třetin vyprodám. Těšíme se na setkání s vámi na plese a děkujeme všem, kteří nás jakýmkoliv způsobem podporují.
Anna Hamplová
autorka fotografií Zuzana Kupková