Program projektu 12 klíčů v prosinci 2016                            


V posledním měsíci roku se můžete těšit na tři „klíčová“ setkání.  První z nich proběhne už ve čtvrtek 1. prosince od 17 hodin v tělocvičně VDA, na programu bude jóga s paní Petrželkovou, teoreticko-praktická lekce je připravena pro účastníky kurzu letošních nováčků. Na tuto lekci si přineste pohodlné oblečení, podložku nebo deku a také vlastní občerstvení, obuv nebude potřeba. Pro pokročilé bude následující týden ve středu 7. prosince připravena přednáška paní Navrátilové, která nás seznámí se základními principy čínské medicíny. Toto setkání proběhne opět v malém sále kulturního centra od 16 hodin.

Poslední letošní setkání bude v duchu „vánočních radovánek“, proběhne  ve čtvrtek 15. prosince od 17 hodin v malém sále KC. Na programu bude, krátké povídání o tom, jak se slaví Vánoce jinde po světě a pak bude následovat volná zábava s hudbou a tancem, hry a kvízy s vánoční tematikou. Vzájemná ochutnávka cukroví z domácí kuchyně bude vítána a navíc se budete moci účastnit soutěže o „nejlepší vanilkový rohlíček“. Těšit se také můžete na malé kulturní překvapení. Na toto vánoční setkání jste pozvání všichni současní i bývalí účastníci, setkání je pro oba letošní kurzy společné.

Těšíme se na Vás!

Na fotografiích: listopadová přednáška Nikoly Šulcové Nutričním poradenství  pro seniory, kde jste měli možnost vyzkoušet si přípravu japonské pochutiny sushi.