14. 1. 2017 DEN KRÁSY A ZDRAVÍ

v Salónu krásy a zdraví U Štěpánky  od 10:00 do 17:00


Královehradecká 491, Ústí nad Orlicí

S příchodem Nového roku se můžete těšit na větší, luxusnější prostory a nové odborníky v týmu. Rádi bychom Vás proto pozvali na již 5. den Krásy a zdraví, kde se můžete seznámit se všemi novinkami a zároveň získat zajímavé slevy na nabízené služby

Na koho se můžete těšit aneb tváře známé i neznámé…

 

Štěpánka Procházková - Majitelka Salónu krásy a zdraví U Štěpánky. Od roku 2006 pracuje jako akreditovaná výživová poradkyně v soukromé praxi (hubnutí bez léků z běžných potravin), při níž spolupracuje s několika lékaři. Je spoluautorkou e-bookové  knihy Smoothie recepty.

 

Externí spolupracovníci Salónu krásy a zdraví U Štěpánky

 

Leona Kysilková -           Food bloggerka. Propagátorka stravy bez chemie. Spisovatelka o zdravé stravě, pořadatelka seminářů a workshopů. 

Mgr. Lenka Buriánová -  Vystudovaná psycholožka. Od roku 2011 se zabývá psychoterapií, regresní a hlubinnou terapií, systematickou a rodinnou konstelací. Pořádá workshopy a semináře o sebepřijetí, sebelásce aj. 

David Bulva -                   Profesionální  psychoterapeut používající metodu EFT (Techniky emoční svobody), jež spojuje prvky akupresury a psychologie. Pracuje s Hlubinnou psychoterapií, která řeší minulá traumata, úzkostí, fobií, závislostí, alergií, vztahových problémů aj.  

Pavla Kroulíková -          Od roku 2005 pracuje v oboru kosmetologie a je manažerkou Jafra Cosmetics Cílem její práce je najít individuální řešení pro každého klienta a tím podtrhnout přirozenou krásu. 

Martina Filipová -            Průvodkyně žen v oblasti seberozvoje. Od roku 2010 se věnuje tantra józe pro ženy - Mohendžodáro. Vede workshopy a rituály pro ženy s tématikou přijetí svého ženství a sebe sama jako ženy, otevření citlivosti sama k sobě a svému tělu aj.

Profesionální fyzioterapeuti s letitou praxí - konkrétní obsazení bude upřesněno na místě

 

Všeobecná zdravotní pojišťovna

Partner akce. Návštěvníci mohou získat informace o činnosti VZP, bonusech, čerpání příspěvků aj

Na co se můžete těšit aneb program akce….

Představení výživové poradny

Redukce váhy bez léků z běžných potravin. Na co se během redukce váhy zaměřit, jak si udržet zdravou váhu aj.

Radiofrekvenční ošetření – redukce tuku, celulitidy, strií, vrásek, obnova kolagenu během redukce váhy.

Kosmetické služby – měření hydratace pleti, poradenství v péči o pleť, představení kosmetiky Jafra.

Masáže/fyzioterapie – Máte bolesti? Přijďte se poradit jak pečovat o své tělo, jak cvičit. Představení lymfatické masáže aj.

Psycholog a terapeut

Přijďte se seznámit s odborníky ve svém oboru a seznamte se blíže s metodami, které Vám pomohou zlepšit kvalitu Vašeho života.

Aktuální informace o nabízených službách VZP – probíhající a připravované projekty, možnosti čerpání slev a bonusů

Občerstvení – Smoothie, nevšední pomazánky, muffiny a jiné pochoutky připravené Leonou Kysilkovou a Štěpánkou Procházkovou

Kontaktní osoba: Štěpánka Procházková www.vyzivovy-poradce.net  FB: Štěpánka Procházková

Tel: 739 136 487