Florbalový klub Orlicko-Třebovsko hlásí                             
VÝSLEDKY:
26.11.2016 - Liga dorostenek  Rokytnice v OH
11:20 OT - FTC Vysoké Mýto 4:0
14:50 OT - FBC Dobruška 4:3

27.11.2016 - 2. liga dorostenců  Rokytnice v OH
09:00 OT - Orel Přelouč 25:2
14:00 OT - FBK Piráti Sokol Chrudim 6:3

PROGRAM:
4.12.2016 - Pardubická liga mužů  Rokytnice v OH
09:00 OT - FBC Respect Heřmanův Městec
14:00 OT - SK Spartak Slatiňany

4.12.2016 - Liga starších žáků   Pardubice
09:00 OT - FBC TJ Draci Lanškroun
12:20 OT - FbC Sokol Předměřice
 
3.12.2016 - Liga mladších žáků  Přelouč
09:40 OT - DDM Holice
10:35 OT - Orel Přelouč
12:10 OT - Sokol Pardubice


Elévové na domácím turnaji 

V neděli 27.11 odjela družstva elévů pořádat domácí turnaj do Dolní Dobrouče. Střetli jsme se postupně s družstvy Svitav, Přelouče a Lanškrouna. Na každém turnaji je vidět jak kluci herně rostou před očima a ani tento turnaj nebyl výjimkou. Na hřišti doslova nechali duši a bojovali o každý míček. Přesto se někde ty malé mezírky najdou, a to je pro nás trenéry signál, na jaké herní dovednosti musíme zapracovat.  Ale celkově se nám turnaj povedl, kluci si parádně zahráli, užili si ho a získali zase další zkušenosti, které jistě využijí při jednom z dalších turnajů.  Trenéři: Josef Ludvíček, Petr Kulhavý, Martin Šmíd, Petr Stolín
Za tým trenérů: Petr Stolín
Někdy nezáleží na kvantitě, ale na kvalitě

26. listopad byl pro náš tým dorostenek překvapivě šťastným dnem, i když tomu předcházely velké obavy. Mnoho holek z našeho týmu se potýká se zraněním a to pro nás znamenalo jet na zápas v počtu 5 hráček + 1 gólmanka. Věděly jsme, že nebudeme moci střídat a s určitými obavami jsme se vydaly do Rokytnice v Orlických horách, kde proti nám nastoupily týmy z Vysokého Mýta a Dobrušky.  V prvním zápase jsme se utkaly s hráčkami z Vysokého Mýta, kterých bylo také málo, ale pořád měly o dvě hráčky více než my. Přesto jsme je dokázaly porazit. Hodně nám pomohla naše trenérka, která nás psychicky podporovala. Využily jsme formy nahrávek z tréninků a soustředily se na hru. Tento zápas skončil výsledkem 4:0, kde všechny branky vstřelila Veronika Fárníková, díky nahrávkám od Katky Nádeníkové a Daniely Blažkové, čímž si vynahradila netrefené branky z předešlých zápasů.
V druhém zápase jsme hrály s FBC Dobruškou, která měla oproti nám dvojnásobný počet hráček. Nemůžeme říct, že jsme se trochu nebály. První a druhá třetina byla jednoznačně naše, kdy se nám podařilo vést 3:0. Ve třetí třetině nás soupeřky dohnaly, kdy jejich hráčka s číslem 7 nám do branky doslova nasázela 3 góly. Dvě minuty před koncem zápasu jsme rozhodly výsledek na 4:3. Byly jsme rády, že jsme vyhrály, i když to při našem počtu nikdo z nás moc nečekal.
Z těchto zápasů si domů vezeme nejen dvě výhry, ale i ponaučení, že i když nás je přesný počet na hru a nemáme další hráčky na střídání, tak se nesmíme vzdávat. Konečně jsme pochopily, že je potřeba hrát s klidnou hlavou, přemýšlet o našich dalších nahrávkách, které by měly být přesné, komunikovat na hřišti a nebát se střílet.
Sestava: Brankářka-Denysa Rashki 
Obránkyně-Daniela Blažková, Lucie Rudová
Útočnice-Veronika Fárníková, Katka Nádeníková, Veronika Šmajzrová
Trenérka: Lucie Fárníková                                                                                               By Daniela Blažková