Monika Simonová převzala ocenění    


Českotřebovská závodnice se stala celkovou vítězkou Extraligy Masters (kategorie ženy nad 30 let) a také Moravského poháru. Na slavnostním vyhlášení  ve Zborově a ve Smržovce tak převzala ceny za  1. místo.

V Extralize masters se Monika zúčastnila 13 závodů z nichž v devíti případech zvítězila. V Moravském poháru  se zúčastnila 11 závodů a zvítězila v pěti závodech.

Letošní výsledky závodnice týmu Cyklotrénink F.Trkal byly opravdu vynikající. Podtrhuje je dvojnásobný zisk titulu mistra ČR v časovce masters a amatérů, druhá místa na amatérském a masters MS v časovce, třetí místo na amatérském ME a dvě druhá místa na světovém poháru v Lublani a rakouském poháru v Ybbsu.

Jsem moc spokojená s touto sezónou. Měla jsem strach, že to už po těch dvou vážných zraněních nepůjde se dostat do takové formy abych mohla závodit jako dřív. Nyní se již připravuju na novou sezónu a doufám,  že to bude ještě lepší než v té letošní  ….., řekla při vyhlášení  Monika Simonová.

Poděkování patří firmám, které se podílejí na přípravě Moniky Simonové, jsou to : Armat spol. s r.o . , JJT transport, Elektro Franc, Eko Bi,s.r.o., Rydo spol. s r.o., Město Česká Třebová, Auto Eso, BB Cut, Sport Bárt, Pivovar Faltus, In Core Fitness, Skalický Transport, Stavebniny Ureš, Velkoobchodcyklo.cz, Sportovnímu areálu Jedlová  a  R. Houdovi.