Přijmeme nové členy do jednotky sboru dobrovolných hasičů v České Třebové

Do výjezdové jednotky přijmeme muže 17 – 40 let s dobrým zdravotním a duševním stavem, s předpokladem pro týmovou práci, samostatným myšlením, ochotou se něco naučit a hlavně ochotou pomoci druhému v nouzi. Členem výjezdové jednotky se stane po řádném teoretickém a praktickém zaškolení a dovršení 18ti let. Vítáni jsou hlavně všichni s řidičským oprávněním skupiny C. Jednotka SDH Česká Třebová pracuje v režimu JPO II drží nepřetržitou pohotovost a je vysílána i na zásahy mimo katastr města. Úzce spolupracuje s profesionálními hasiči, policií a jinými složkami IZS. Za pohotovosti a za účast u zásahu je poskytována finanční odměna. Pokud Vás tato nabídka zaujala tak nás neváhejte kontaktovat!
Můžete tak učinit buď dotazem přímo na e-mail hasici.ct@seznam.cz, nebo se osobně zkontaktovat přímo s velitelem jednotky SDH Česká Třebová na telefonním čísle 605 86 85 86. Případným novým zájemcům o členství v SDH Česká Třebová jsou dveře vždy otevřeny.
 
Co od Vás budeme požadovat:

1. stát se členem SDH Česká Třebová
2. ochotu a schopnost věnovat výcviku a získávání praktických dovedností
3. smysl pro humor
4. schopnost týmové práce a mít týmového ducha
5. ochotu reprezentovat SDH Česká Třebová.
6. zručnost a něco málo síly
7. aktivní účast na akcích sboru
8. ochotu naučit se něco o požární ochraně
 
Na oplátku Vám nabízíme: 

1. užití spousty legrace při nácviku, výcviku i na soutěžích
2. smysluplné strávení volného času
3. poznání nových přátel
4. být „při tom“ když se něco ve městě a okolí děje
5. naučení se základů požární ochrany
6. práci s novou a moderní technikou
Členové sboru se dále aktivně podílejí na pořádání kulturních a zábavních akcích ve městě, pořádají např. netradiční soutěž, dětský den, čarodějnice, ukázky techniky a reálných zásahů a mnoho jiného. Zúčastňujeme se i soutěží v požárním sportu.
A teď už necháme na Vás, jak se rozhodnete…