DODATEK K ROČENCE

Dovolte mi, abych touto cestou poděkoval všem, kteří mi pomohli s vydáním Ročenky Českotřebovsko pro letošní rok. Děkuji všem, kteří mi zaslali texty, fotografie a informace o organizacích, institucích nebo hudebních skupinách, pracovníkům městského úřadu za zpracování informací pro občany, okolním obcím za příkladnou mnohaletou spolupráci i všem, kteří byli tak hodní a informovali mě o změnách údajů proti loňské ročence (ať jde o telefonní kontakty firem, změny v sídle působení nebo i jiné údaje). Prosím, pokud najdete nějakou nesrovnalost nebo chybu, napište mi na e-mailovou adresu uvedenou v tiráži ročenky, budu rád za každou informaci, která povede k upřesnění údajů. Ročenka je pro občany regionu a přesné a správné informace jsou to nejdůležitější. Také děkuji všem, kteří významně pomohli s distribucí ročenky. Hlavně bych chtěl poděkovat všem firmám, podnikatelům nebo majitelům prodejen, restaurací, kaváren či jiných služeb za jejich inzerci v letošní ročence, protože bez těchto údajů by byla ročenka velmi ochuzena, ale také by vůbec nemohla být vydána...
Omlouvám se za chyby, které se v ročence objevily. Jmenovitě MUDr. Milanu Břečkovi, jehož neurologická ambulance byla mylně uvedena v budově Tezy a která patří do budovy Lékařského domu v Litomyšlské ulici. Stejně tak se omlouvám lékárně Agel za uvedení nepřesného telefonního čísla (je uvedeno 465 468 437, správně je 465 568 437). Nesrovnalosti jsou také u některých informací Polikliniky Agel a v seznamu firem. Prosím, opravte si tyto nesprávné informace.
Pracovnice obecního úřadu v Semaníně se omlouvá za mylně uvedené akce na rok 2016. Tradiční akce v Semaníně (opravené): Leden - Tříkrálová sbírka; Vepřové hody (30.1.); Cimbálová muzika Slovácko, Řetůvanka; Únor - Myslivecký ples (20.2.); Dětský karneval (27.2.); Březen - XVI. obecní ples (18.3.), hraje skupina Quattro; Duben - Divadelní představení Nejkrásnější válka (16.4.); Pálení čarodějnic (30.4.); Květen - Retro tančírna (14.5.); Červen - Dětský den, Sportovní den; Červenec – Grilování makrel, One night of gale; Srpen - Semanínskou stezkou, Volejbalový turnaj; Září - Nohejbalový turnaj trojic (3.9.); Podzimní radovánky a večerní zábava hraje skupina Quattro (10.9.); Listopad - Setkání důchodců; Prosinec - Vánoční ladění v Semaníně; Volejbalový vánoční turnaj.
Karel Kubišta