ZO ČSOP Zlatá studánka – Ekocentrum  Červenka připravila pro veřejnost v březnu 2016


Sobota 12.3.2016 od 15 hod.:
Péče o rybníky, život v líhni
Společná akce s Českým rybářským svazem v Č. Třebové. Rybáři nám budou povídat o tom, jak pečují nejen o Pivovarský rybník a Panamák, co zde chovají, co tu roste. Poté se přesuneme do pstruhové líhně v Javorce. Sraz zájemců v 15 hodin u Pivovarské rybníku (dolní rybník ve směru na Litomyšl, naproti Skautské klubovně).

Čtvrtek 17.3.2016 od 16 hod. v ekocentru:
Výroční schůze ZO ČSOP Zlatá studánka

Sobota 19.3.2016 od 10 hod.:
Pleteme pomlázky – přijďte pobejt ….
Přijďte do ekocentra Červenka, kde si společně se zkušeným lektorem můžete uplést velikonoční pomlázku. Doprovodnou akcí bude výroba velikonočních ozdob z roliček od WC papíru a z krabiček a plat od vajíček. Kromě roliček a krabiček si můžete přinést další ozdobičky (skořápky, vejdumky, mašličky, peříčka apod.). Akce je určena pro malé, velké, mladé a ještě mladší, rodiče, prarodiče, prostě všechny. Přijďte si zpříjemnit sobotní dopoledne. Tavná pistol, lepidlo, papíry budou k dispozici.

Vstupné dobrovolné.

Připravujeme na duben: 16.4.

Ukliďme svět, ukliďme Česko – není-li vám lhostejný nepořádek ve městě a okolí, přidejte se ke kampani ČSOP s ostatními organizacemi. Svůj zájem o spolupráci můžou jednotlivci i skupiny projevit na tel. 605 717 350 (po 15. hod.) – zajištění dostatečného množství rukavic, pytlů apod.

DÁLE NABÍZÍME:

·     Pravidelná  Ekoporadna pro veřejnost při všech akcích, na telefonu 605 717 350, e-mail: pavlina.vomackova@seznam.cz

Akce jsou finančně podpořeny Pardubickým krajem a Městem Č. Třebová

www.zlatastudanka.ctrebova.cz