S českotřebovským gymplem

Vám zvoní na lepší časy

To je hlavní motto našeho nového propagačního videa, které bylo představeno při příležitosti Dne otevřených dveří. Vzniklo díky spolupráci našich absolventů Radima Vaňouse, Filipa Hostýnka a Michala Morkese, kteří ve svém filmovém studiu Videodorant produkují rozličné audiovizuální projekty.

Samotné realizaci videa předcházelo několik jednání, na nichž se řešil scénář, rozsah, herecké obsazení, grafika a jiné detaily. Poté následoval casting na hlavní herecké role. Těch se velmi dobře ujali naši současní studenti Jan Horák, Michaela Stránská, Radka Voclová, Lenka Budilová, Veronika Hekrlová a Kateřina Saisová. Role komparzistů byly svěřeny žákům převážně z nižšího gymnázia. Vlastní natáčení videa, které ve finále trvá pouhou minutu a třicet sedm vteřin, trvalo tři dny. Po pořízení videomateriálu a zvuků následovaly dny a hodiny práce ve střižně. Do týmu Videodorantu přibyla také Michaela Nerudová, která měla na starosti grafické úpravy a animace.

Po kvalitní práci všech, kteří se na videu podíleli, můžeme být na výsledek velmi hrdi. V sociálních médiích stále roste jeho sledovanost a s jistotou můžeme tvrdit, že profesionální video velmi dobře reprezentuje kvalitu a úroveň našeho gymnázia. Pokud jste naše nové video ještě neviděli a jste alespoň trochu zvědaví, určitě se na něj podívejte. Odkaz najdete na našich webových stránkách:

http://www.gymnct.cz/skola-v-mediich/predstavujeme-nove-promo-video

Ondřej Limberský

Nové video najdete také ZDE přímo na serveru youtube