ZO ČSOP Zlatá studánka – Ekocentrum  Červenka, Česká Třebová připravila pro veřejnost v dubnu 2016:

Sobota 9. 4. 2016:
Exkurze: Písečná u Žamberka a Arboretum Žampach

Opět po roce pojedeme do Písečné u Žamberka na exkurzi do Mlýna a obhlídku VKP Potočnice. Cestou zpět možno navštívit Arboretum Žampach. Sraz v 9,30 u Ekocentra Červenka, jízdné: pomoc při jarním úklidu okolo potoka, s sebou: dobrotu na opečení, pracovní oblečení a obuv.

Sobota 16. 4. 2016 od 10 hod.:
Ukliďme svět, ukliďme Česko 2016

Ukliďme svět, ukliďme Česko je dobrovolnická úklidová akce, která probíhá na území celé České republiky. Jejím cílem je uklidit nelegálně vzniklé černé skládky a nepořádek.

Naše organizace uklidí příkopy podél silnice z Č. Třebové směr Přívrat (cca po odbočku na Dl. Třebovou). Sraz v 10 hodin na konci Č. Třebové. S sebou pracovní oděv a obuv, reflexní vestu a pracovní elán. Drobné občerstvení, rukavice a pytle zajistíme. Pytle a odvoz nepořádku v pytlích zajišťuje fy Eko Bi, s.r.o. Více informací o akci: http://www.uklidmecesko.cz/.

Sobota 23. 4. 2016 od 10 hod.:
Otvírání Zlaté studánky

Tradiční jarní akce naší organizace je otevřena také pro všechny milovníky přírody. Přijďte mezi nás! Sraz v 10 hodin u Ekocentra Červenka, s sebou: vhodné oblečení a obuv, dobrotu na opečení, dobrou náladu.

PŘIHLÁŠKY NA AKCE:

·       Tel. 605 717350 (P. Vomáčková) po 15. hod.

·       E-mail: pavlina.vomackova@seznam.cz

 

DÁLE NABÍZÍME:

·    Pravidelná  Ekoporadna pro veřejnost při všech akcích, na telefonu 605 717 350, e-mail: pavlina.vomackova@seznam.cz

www.zlatastudanka.ctrebova.cz