Florbalová sezóna z pohledu hráček   

Jebousková Klára:
Tuhle sezónu jsem si moc užila. S holkami jsme se v něčem zlepšily a v něčem zhoršily.  Poslední turnaj, který jsme měly, se nám moc dobře vydařil a všechny zápasy jsme vyhrály. Ale hodně jsme se bály týmu z Jičína. Myslely jsme si, že to prohrajeme, ale ukázal se pravý opak. Doufám, že si to holky užily stejně jako já. A jsem moc zvědavá na další turnaje. Doufám, že se nám bude dařit stejně jako tuto sezónu.
Blažková Daniela:
Tuto sezónu jsme si hodně užily, jak na tréninkách, tak i na zápasech. Tréninky byly zábavné, těžké, lehké, samozřejmě jak pro koho. Ale byly připraveny tak, aby to nám všem pomohlo a k něčemu bylo, takže kdo se nesnaží nebo nemá zájem, tak má smůlu a ať radši nechodí. Náš výkon na ligách tuto sezónu byl 50 na 50. Někdy jsme měly energie až moc a někdy jsme se zas nesnažily vůbec. Já osobně si myslím, že nám všechny ty chyby daly hodně poučení a příště by to chtělo více snahy. Řekla bych, že jsme dobrý tým a naše komunikace na hřišti je dobrá. A pro příště uděláme o dost víc a půjdeme do všeho s větší odhodlaností, aby naše druhé místo v tabulce bylo na prvním.
Fárníková Veronika:
Naši sezónu bych zhodnotila víceméně za vydařenou. Pár výkyvů tam bylo, ale z našich chyb jsme se ponaučily a sezónu jsme si pořádně užily... podle mého názoru jsme na začátku bojovaly, potom jsme to začaly flákat, ale ke konci jsme se probudily a šly jsme do toho na plno a celkově jsme skončily 2. v tabulce.
Nádeníková Katka:
Na začátku sezóny jsme hrály dobře a bez velkých chyb a tak jsme všechno vyhrávaly, ostatní týmy byly slabší, ale potom se začaly všichni zlepšovat i včetně nás. Bohužel jsme začaly prohrávat, protože jsme nejprve soupeře podceňovaly. Soupeřky začaly být dravější a měly jsme menší šanci, pokud jsme nezačaly běhat. I tak se nám mnohokrát podařilo vyhrát. Pěkně jsme zakončily sezónu domácí ligou s třemi výhrami.
Šmajzrová Veronika:
V sezóně 2015/16 jsme hráli proti jiným týmům, než v minulém roce. Byly to týmy začínající, takže jsme si dost zastřílely a vyhrávaly jsme. Postupem roku se ale zlepšovaly, takže vyhrávat už nebylo tak jednoduché. K týmu se připojilo i pár nových hráček, což je super. Já jsem si zápasy většinou užila.
Čečotková Iva:
Toto byla moje první sezóna. A hned na prvním tréninku mě to začalo bavit. Hodně jsem se toho naučila jak s hokejkou tak i herní situace. Myslím, že se mi většina lig, na kterých jsem byla, povedla. Moc se těším na další rok.
Reslerová Adéla:
Na první ligu jsme nastoupily s velkou energií a pustily jsme do prvního zápasu. Nebylo to špatné. Po celou sezonu nám to šlo dobře, někdy míň ale někdy i více. Vlastně krom Jičína a pár zápasů se Všestarami jsme vše vyhrávaly.
Sejkorová Kateřina:
Liga se mi líbila. Ze začátku se nám moc nedařilo, ale pak jsme to dohnaly.
Myslím, že se nám dařilo, protože se vztahy v týmu lépe upevnily. Doufám, že příští liga bude taky taková. A doufám, že budeme příště první.
Valentová Gabriela:
Tento rok jsme se opravdu zlepšily. Na ligách se nám vždycky dařilo. Občas jsme štvaly trenérku, ale ta to nějak překousla. Doufám, že se nám bude dařit dál.

Holkám se podařilo díky svým 232 vstřeleným gólům obdržet 2. místo v tabulce. Tuto ligu odehrály systémem 3+1, kde nabraly spoustu vzácných zkušeností pro další kategorie. Z pohledu trenéra holky mohu pochválit za jejich účast na zápasech i na trénincích. U každé je vidět zlepšení jak individuálně tak i v komunikaci na hřišti. V blízké době holky čeká letní příprava a o prázdninách soustředění v Rokytnici v Orlických horách.
A samozřejmě velké díky patří rodičům za celkovou podporu a výborně napečené buchty na zápasy.

Sestava pro sezónu 2015/2016
Reslerová Adéla,
Blažková Milota, Rudová Lucie, Šmajzrová Veronika, Nádeníková Kateřina, Valentová Gabriela, Sejkorová Kateřina, Blažková Daniela, Čečotková Iva, Fárníková Veronika a Jebousková Klára.
Trenérka: Lucie Fárníková