Poslední setkání projektu 12 klíčů       

V červnu proběhnou poslední dvě setkání, z nichž první už ve čtvrtek 2.6. od 16.30. Setkání nese název „Kurz sebeobrany“, můžete se těšit na praktické informace, o tom, kde hledat pomoc, když se dostanete do nesnází a jak se bránit proti nátlaku a psychické manipulaci. Lekce bude probíhat za hezkého počasí v parku Javorka, společný sraz je naplánován před budovou Kulturního centra v 16.30. V případě špatného počasí zůstaneme v klubovně KC.

Neoficiální zakončení projektu proběhne 2.6. od 18 hodin v restauraci Národní dům, v případě pěkného počasí budeme mít posezení na venkovní terase. Všichni, kdo jste projekt 12 klíčů navštěvovali, jste srdečně zváni.

Poslední setkání, které proběhne ve čtvrtek 16.6. v 17 hodin v klubovně KC, bude věnováno příspěvkům samotných účastníků projektu. Prosím připravte vlastní 5 minutový příspěvek o čemkoli, co Vás zaujalo nebo zajímá. V pátek 17.6. od 14 hodin také proběhne úvodní přednáška projektu 12 klíčů v Domově pro seniory. Přednáška je otevřená veřejnosti, kdo uvažujete o účasti v projektu 12 v příštím roce, můžete se přijít na jeho úvodní lekci podívat.

V závěru bych ráda poděkovala všem externím lektorům, kteří byli ochotni a přednášeli pro účastníky projektu. V květnu dorazili dva externí lektoři a zapřednášeli o Finanční gramotnosti a Mediální komunikaci. Věřím, že obě přednášky byly velmi zajímavé a přínosné. Dále bych také chtěla poděkovat Městu Česká Třebová, které projekt 12 klíčů podpořilo zázemím Kulturního Centra. Poděkování patří i Oáze zdraví za jejich pravidelně dodávané zdravé občerstvení.

Projekt 12 klíčů bude mít pro zájem účastníků od října 2016 své pokračování. Navíc bude ve spolupráci se Sociálními službami města Česká Třebová rozšířen do Domovu pro seniory a bude tak zaměřen i pro jedince se sníženou mobilitou. Stále ještě hledáme finanční podporu a zdroje, které by pomohly zafinancovat lektorskou práci, umožnily nakoupit pracovní materiály či pomůcky a zkvalitnily tak průběh celého projektu. Pokud chcete projekt podpořit, kontaktuje nás.

Těším se na další setkání

Aneta Unzeitigová (733 661 757)