Ohlédnutí za svátkem Čarodějnic 2016


Čarodějnice se letos velmi vydařily.  
První lokalitou, která přilákala  neuvěřitelné počty lidí byla zahrada u hasičské zbojnice na Lhotce, kde akce začala akce již po 14. hodině. Byla určená také dětem, pro které pořadatelé zajistili např. zajímavou Stezku odvahy. Velké počty návštěvníků akce přijely i autobusovou linkou, hlavní ulice na Lhotce byla velkým parkovištěm Bohužel  nemám z této akce fotografie.
Hasiči byli také tradičním pořadatelem oslavy Čarodějnic ve svém pěkně upraveném areálu v Chorinově ulici. Také zde byly v plné permanenci atrakce pro děti, občerstvení bylo tradičně na vynikající úrovni, zahrála kapela S.E.-D., čarodějnický oheň zapálili již brzo odpoledne, i když oficiální zahájení bylo uvedeno od 17 hodin, tak zde zábava byla v plném proudu již daleko dříve. .
Do třetice je třeba zmínit vydařenou oslavu Čarodějnic ve  Fotbalovém areálu Pod Jelenicí, kde návštěvníci mohli navíc zdarma shlédnout fotbalový zapas krajského přeboru se Spartakem Slatiňany. Sice jsme jej prohráli nešťastně až v prodloužení 0 : 1, ale náladu si pak všichni mohli spravit při následující čarodějnické oslavě s populární skupinou Medvědi.  Více na fotografiích.
Čarodějnice byly také řádně oslaveny v areálu XL Audio music klubu na Parníku "U Teplárny", tak i na zdejší večerní diskotéce.
 
Zahrada u hasičské zbrojnice v Chorinově ulici