Přípravné kempy:  Mládežnický hokejový oddíl TJ Lokomotiva již zahájil přípravu na ledové ploše a to 1.přípravným kempem od 17. do 21.8., kterého se zúčastnilo 60 dětí převážně z našeho oddílu. Na programu byla jak bruslařská a herní příprava na ledové ploše, tak tělesná průprava na letním stadionu. Na tento kemp naváže v úterý 23.8.kemp druhý, do kterého je přihlášeno dalších 70 dětí. Program je obdobný tomu prvnímu navíc s možností ubytování pro hokejisty ze vzdálenějších míst. Ti tvoří polovinu přihlášených.

Nová sezóna 2016/17: Od pondělí 29.8. již nastane standardní hokejová příprava. Letošní sezóna bude, co se týče našeho oddílu přelomová. Oproti loňské, jsme přihlásili do soutěží o 4 družstva více. Takže jich letos bude v soutěžích hrát již 11!  Mezi těmito novými družstvy je i tým dorostu, který bude mít nejdelší herní sezónu ze všech družstev. První  přípravné  utkání sehrají již 29.8. doma s Chocní. Dále pak v neděli  4.9. v Moravské Třebové a odveta  11.9. na domácím ledě. A již v pátek 16.9. zahájí svá mistrovská utkání, když ve 20 hodin na domácím ledě přivítá Lanškroun. Poslední utkání Krajské ligy dorostu je naplánováno až na 26.březen. V sobotu 17.9. zahájí své soutěže i žáci, když dopoledne doma přivítají též soupeře z Lanškrouna. Ostatní družstva zahajují v říjnu, a to včetně druhého týmu mladších žáků.

Domácí mistrovská utkání v září:

 

Dorost – Krajská liga:

Pátek 16.9.ve 20:00 h.  TJ Lokomotiva  Č.Třebová – TJ Lanškroun  

Pátek 23.9.ve 20:15 h.  TJ Lokomotiva  Č.Třebová – HC Skuteč

Pátek 30.9.ve 20:00 h. TJ Lokomotiva  Č.Třebová – HC Boskovice

 

Mladší a starší žáci – Žákovská liga:

Sobota 17.9. v 9:00 a 11:00 h. TJ Lokomotiva  Č.Třebová – TJ Lanškroun  

Středa 28.9. v 9:00 a 11:00 h. TJ Lokomotiva  Č.Třebová – HC Chrudim

VTM U12: V neděli 25.9.na zimním stadionu proběhne turnaj VTM U12 -  Výběr talentované mládeže dětí ročníku narození 2005 z Pardubického, Moravskoslezského a Olomouckého kraje

Školička bruslení: 4.řijna zahájí další cyklus tradiční Školičky bruslení, kam zveme všechny děti, které se chtějí naučit bruslit, či případně hrát lední hokej.  Na nové tváře se těší tým zkušených trenérů a maskot školičky Bruslínek.

Výuka bruslení pro MŠ: Mládežnický hokejový oddíl, ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje, opět připravil program výuky bruslení pro mateřské školy, který probíhá od října v dopoledních časech. Vloni se programu zúčastnila Mateřská škola Klubíčko z Ústí nad Orlicí, místní mateřské školy bohužel zájem neprojevily. Díky nevyužité kapacitě, se tak do programu zapojily 1.třídy ZŠ Habrmanova. Věříme, že se do projektu, po velice pozitivních ohlasech z minulé sezóny přihlásí i další mateřské školy, které budou chtít obohatit sportovními dovednostmi své žáky.

Více informací na: www.hokej-ceskatrebova.eu

Stanislav Ruda MHO TJ Lokomotiva Česká Třebová