SKI TEAM Česká Třebová 

nábor dětí ve věku 5 - 10 let


Nový spolek SKI TEAM Česká Třebová, z.s. bude mít během několika týdnů řadu závodníků od nejmenších po dospělé a Masters, kterým bude muset SKI KLUB Česká Třebová, z.s. na základě jejich žádostí ukončit členství. Na to, že je nás jen 18, tak jsme v minulých sezónách dosahovali na Krajských přeborech Pardubického kraje a kraje Vysočina v jednotlivých závodech i celkově řadu míst na stupních vítězů a nebo do 6. místa, do kterého se v kategoriích žáků a mladších vyhlašují výsledky a předávají se ceny. Máme z minulosti několik Krajských přeborníků od nejmenších po dospělé. Masters jezdí ve volných termínech příležitostně  dva trenéři v kat. muži a ženy, oba vyhráli v roce 2015 Českomoravský pohár,  získali v posledních letech medailová umístění na MČR, FIS Masters Cup v Peci pod Sněžkou /Sv. pohár Masters/ a oba se v letošním roce zúčastnili FIS WORLD Criteria  Masters /MS Masters/ ve Špindlerově Mlýně, kde v kategorii žen C3 zajela trenérka Hicklová  4.místo v Super G a  2.místo v GS (obří slalom).
Přijďte mezi nás, pomůžeme Vám naučit Vaše dítě lyžovat tak, aby se mohlo bezpečně zúčastňovat závodů. Předpokladem členství je, že Vaše dítě již zvládlo začátky lyžování. Vaše dítě bude po odborné stránce vedeno k získání a prohloubení techniky jízdy vedoucí k bezpečnému zvládnutí nástrah lyžařských svahů. Jsme s ostatními rodiči a závodníky výborná parta a výsledky dokazují, že víme jak účelně po odborné stránce vést tréninky.
Navštivte naše nové stránky na  http://www.skiteamct.cz/, kde získáte více informací o trenérech a  závodnících. Nahlédnout můžete i do fotogalerií od  roku 2005 do 2016 a udělat si obrázek o všech závodnících a o tom, co se může Vaše dítě naučit.
Zájemci o sjezdové lyžování mohou své děti přihlásit u trenérů
Hicklová Zdeňka / tel. 723012338, e-mail: zdenka.hicklova@seznam.cz/,
Dostál Oldřich / tel. 722593784, e-mail: ski.dostal@ktct.cz/,
nebo po tel. domluvě na adrese spolku Česká Třebová, Grégrova 78 .
Zde získáte informace o podmínkách členství ve  SKI TEAMU Česká Třebová,z.s.