Podzim se Za jeden provaz z.s.             

 

Za jeden provaz z.s. pořádá tradičně nejvíce akcí na podzim. Proto bych ráda všechny čtenáře následujícího textu seznámila s tím, co připravujeme.

Na konci měsíce září opět budeme přednášet novým studentům prvních ročníků vyššího gymnázia o činnosti zapsaného spolku Za jeden provaz. Naším cílem je, aby věděli, že se můžou společně s námi zúčastnit různých aktivit, které pořádáme a aktivně se zapojit do činnosti spolku.

Hned první víkend v říjnu, konkrétně v sobotu 1. 10. 2016, chystáme podzimní koncert – zopakujeme úspěšnou loňskou akci a doufáme, že všichni společně strávíme pěkné hudební odpoledne. Na programu bude vystoupení Tanečního orchestru ZUŠ Česká Třebová pod vedení Mgr. Milana Špičáka, několik písní v podání Pěveckého sboru Gymnázia Česká Třebová pod vedení PeadDr. Kamily Pavlíkové a také malé překvapení. Koncert se koná v Národním domě od 18:00.

V následujícím týdnu bude ve čtvrtek 6. 10. 2016 v odpoledních hodinách pro studenty gymnázia přichystán workshop, během kterého budeme společně vyrábět výzdobu na 8. ročník Podzimního benefičního plesu. Během workshopu bychom chtěli dát prostor tomu, aby nás studenti blíže poznali a mohli se na cokoliv zeptat. Workshop se bude konat v prostorách budovy gymnázia.

V říjnu budou již tradičně vrcholit přípravy na ples. Benefiční ples se letos koná v sobotu 5. 11. 2016 od 19:30 opět v sále restaurace Na Horách. O všech potřebných informacích budeme včas informovat a těšíme se na to, že se společně na některé z akcí setkáme.

 

Anna Hamplová