Hokejbalisté vstupují do sezóny s novým povrchem             

 
Před další sezonou došlo na hokejbalovém hřišti k výměně 12 let starého popraskáného asfaltového povrchu. "Za výměnu naší hrací plochy patří vedení města velký dík.." Podotknul při kontrole hřiště STK ČMSHb v posledním srpnovém týdnu manažer klubu Badzik Jaroslav. I přes několik výtek hřiště v Benátkách obdrželo opět licenci.  Na závěr podotknul "Pánové naše rekonstrukce nebyla vůbec jednoduchá, vzniklo několik neočekávaných potíží a celé akce se tím pádem protáhla. A např. při závěrečném lajnování, které prováděl klub, bylo nakonec spotřebováno více jak dvojnásobek barvy než v předchozích sezonách.
Změny nenastaly jen na hřišti, ale ve vedení klubu a ve všech týmech. Nejen personální změny by měly prospět v činnosti hokejbalového klubu.
 
Muži  I. NHbL a II. NHbL
Do sezóny vstupuje první tým mužů pod taktovkou nového hlavního trenéra Michala Broulíka. Který po čtyřech letech u reprezentačního výběru do 14 let povede tým společně s Kvasničkou a Válkem. Změna nastala i na postu vedoucího mužstva, kde Kamila Švece nahradí Jirka Černý. Na úvod čeká na kohouty několik domácích zápasů, kde se budou snažit získat velmi důležité body před domácím publikem. Tým absolvoval několik přípravných utkáních, kde trojlístku trenérů vykrystalizovala snad úderná sestava.
Béčko pro letošní sezónu bude prožívat také několik změn a hráčských návratů.
 
Mladší dorost pokračuje v extralize
Pro letošní sezonu čeká dorostence několik nových soupeřů, což je pro trenérskou dvojici  Tlapáka a Broulíka velká výzva. Musí se však obejít bez několika opor, které díky věku přešli do starší věkové  kategorie. Díky rekonstrukci hřiště absolvoval tým náročnou přípravu na vrcholu Jeseníků. Praděd se hokejbalstům představil ve všech svých podobách a ke sněhu nebylo opravdu daleko. Kondiční trenér František Šustek byl tvrdý podobně jako místní počasí.
 
Tým žen
Čeká obhajoba druhého místa na MČR žen a také dohrávka Východočekého přeboru v minihokejbalu žen. Hráčky v letošní přípravě okusily trenérské praktiky několika trenérů což zpestřilo jejich přípravu do nové sezony.
 
Přípravka a mladší
Vedle náborových akci "První školní den - první trénink" čeká na nejmladší potěr několik novinek, který by měl zlepšit servis v této kategorii. Turnajová soutěž pro nejmenší začíná až v říjnu a tak bude dostatek času na přípravu všeho potřebného do nové sezony. Jako trenérka se u týmu opět bude prezentovat hrající reprezentantka Petra Kvasničková, ale i další kvalitní trenéři. Mladí hráči, ale i hráčky se mají tedy na co těšit.
 
I ty … se můžeš stát úspěšným hokejbalistou či hokejbalistkou,
je ti 5 let a víc, tak to přijď zkusit  ať jsi holka nebo kluk...
Hledáme i další dívky a ženy, pro doplnění našeho úspěšného týmu žen
a také časoměřiče,zapisovatele,fotografa, kameramana, dopisovatele..
"První školní den - první trénink"
akce podpořená dotačním programem ČMSHb (pravítka, rozvrhy hodin..)
Pro nováčky "startovací set" přilba, hokejka k zapůjčení....
Informace hledej na www.ballct.cz nebo volej 776 585 615
 
Program na září 2016
 
  4.9. neděle 13:00 I. NHbL Loko ČT A : Nové Strašecí
 
10.9. sobota  16:00 II. NHbL Loko ČT  : SK Prachovice
 
11.9. neděle 10:30 Extr MD Loko ČT   : Svítkov Star Pardubice
13:00 I. NHbL ČT A : HBK Karviná
 
17.9. sobota 15:00 I. NHbL Loko ČT  : Olymp Jindřichův Hradec
18.9. neděle 14:00 I. NHbL Loko ČT A : SHC Opava
24.9. sobota  16:00 II. NHbL Loko ČT B : Rangers Opočno
25.9. neděle  10:30 Extr MD Loko ČT    : SHC Opava 13:00 I. NHbL ČT A  : SK Kometa Polička