Po roce opět pořádáme další pokračování závodů ve sjezdu horských kol v našem bikeparku Peklák v České Třebové. Struktura akce bude obdobná jak tomu bylo v předešlých ročnících, takže není třeba nijak podrobně vysvětlovat. Ve stručnosti Vám popíšeme průběh dne a závěrem nebude chybět souhrn všeho důležitého!
Závody jsou veřejnosti otevřené, takže se může zaregistrovat kdokoliv, co bude mít zájem. U mladších 15 let požadujeme doprovod dospělé osoby! Kategorie budou pouze dvě a to jedna pro muže a druhá pro ženy. Závodní tratě se pojedou Rolling Stones a Malinovka. Na každou trať máte dva pokusy, z čehož ty lepší se sečtou. Pro dámy nejnáročnější vrchní část Rolling Stones převedeme přes modrou trať Rodeo.
Podmínka pro každého závodníka je mít integrální přilbu!
Mezi závodem na první a druhé trati proběhne závod dobrovolníků ve skoku na finálním dvojáku. Autor nejatraktivnějšího poletu získá startovné zpět!
Součástí akce bude také slavnostní otevření nově zrekonstruované a prodloužené trati Airline.
Po závěrečném vyhlášení vítězů bude následovat posezení a grilovačka v areálu. Bike gril bude k dispozici všem – co si kdo donese, to si udělá.
Na náš závod dorazí i REDBULL SAURUS s podpůrným Redbull týmem. Tento přestavěný Land Rover v sobě ukrývá spoustu decibelu muziky, které vypustí během akce. Tak si ho nenechte ujít. Více infa o autě na www.redbull.cz/saurus
 
Následuje souhrn všeho důležitého:
– registrace od 9:30
– online registrace nebude
– trénink od 10:00
– start závodu 13:00
– startovné 350,- obsahuje: celodenní permice, oběd, 1xdrink, startovní číslo
– 2 kategorie: ženy, muži
– soutěž o nejlepší skok – získej startovné zpět
– tombola o bikerské ceny
– večer bike gril – každý z vlastních zásob
– otevření nové tratě Airline
– veškeré dotazy pište na bikepark@peklak.cz
– pro rychlé vyřízení dotazů volejte na tel. 731125800
Jak zájemce o závod, tak i nadšence pro rekreační jízdu a hlavně i spousty fanoušků a diváků zveme na tu naší pekelnou jízdu.
 
Moc se na Vás všechny těšíme! Tak na viděnou na Pekláku ??