Výpadek elektrické energie v tiskárně způsobil opoždění distribuce listopadového vydání Českotřebovského zpravodaje. V pondělí odpoledne byla obec Zhoř připojena konečně na elektrickou síť a práce přerušená v neděli ráno asi s 36ti hodinovým zpožděním mohla pokračovat.  Zhoř  nebyla v problému sama, byl to problém regionální a Česká Třebová měla to štěstí, že se jí výpadky proudu z velké části netýkaly. Vznikly pouze v některých částech města.

Tisklo se pak v pondělí dlouho do noci a dokončuje se vše ještě v úterý dopoledne. Postupně odebírám seřazené a ořezané výtisky a odvážím k distribuci. a v úterý 31.10. během dne se objeví také výtisky v prodejnách.  Někde bude nutné dokončit distribuci ještě ve středu 1. listopadu.  Omlouvám se za zpoždění, živlům těžko poručit.

Během úterý 31.10. byl dotištěn celý náklad, poslední balík odešel z tiskárny před 12 hodinou dopolední. Distribuce na prodejní místa byla dokončena do 13 hodin, většina předplatitelů v České Třebové, a také v okolních obcích v Rybníku, Třebovici, v Semaníně, Kozlově, Zhoři, Němčicích,  na Lhotce, ve Skuhrově dostala výtisk do schránky ještě do večera do 20 hodin.  Co se nepodařilo v úterý bude dokončeno ve středu dopoledne, zbývá zatím např. distribuce na Křibu, v Ústí n.O., v přední části  Rybníku, v Přívratu, v Řetové...... Děkujeme za pochopení.

(mm)