KADETKY SOKOLA II V 1. LIZE DVAKRÁT ZVÍTĚZILY

V sobotu 7. 10. 2017 jsme v domácím prostředí tělocvičny ZŠ Nádražní hostili družstvo TJ Sokol Geodézie Česká Třebová. V pátek po tréninku pokračovaly naše holky ještě v "dorazu" a to do večerních hodin "skotačením" v tanečních. Otázkou bylo, jak se projeví ponocování a brzké ranní vstávání na herním výkonu... :-)
Před zahájením prvního zápasu jsme oblékli nové dresíky (děkujeme firmě JHV a Martině Light z USA :-) a cvakli společnou předzápasovou fotečku se soupeřkami. Děkujeme panu fotografovi Jaromíru Kovářovi ze nádherné zápasové momentky! :-)
TJ Sokol Česká Třebová II  -  TJ Sokol Geodézie Česká Třebová   
3:0   (17,11,19)
Proti našim děvčatům stojí hráčky, které ligu kadetek hrají už druhým rokem. V náš prospěch hrají zkušenosti a vyhranost z těžkých zápasů Českého poháru žákyň, který jsme hráli dva roky.  
TJ Sokol Česká Třebová II  -  TJ Sokol Geodézie Česká Třebová  3:1 (-18,19,14,18)
Kromě prvního setu, ve kterém nám utekl začátek z důvodu ztráty koncentrace, hrajeme slušně a připisujeme si další tři body do celkové tabulky. V té jsme bodově shodně s prvním v pořadí - Novým Veselím, kam míříme 21. 10. 2017 k následujícímu dvojzápasu. Tak nám držte palce :-) Děkujeme téměř zaplněné tribuně za povzbuzování a podporu volejbalu.
Hráčky: Lucka Farago, Sára Horská, Terka Janderová, Veronika Koubová, Natka Kubátová, Martina Kubištová, Klára Melicherová, Adéla Říhová, Vendy Vomáčková  Trenéři: J a J Koubovi. Foto: JK 
Odkaz na průběžnou tabulku: http://www.cvf.cz/souteze/soutez/?soutez=1-KKY&skupina=1-KKY-C www.volejbalct.cz

JUNIORKY SOKOLA II V K.P. PROTI POLIČCE

V neděli 8. 10. 2017 odstartoval Krajský přebor juniorek. Pro nás tato soutěž slouží pro udržení herní praxe všech hráček. Také abychom mohli vyzkoušet hráčky na jiných postech, ale hlavně pro zapojení těch nejmladších hráček do šestkového volejbalu. 
TJ Sokol Česká Třebová II  - TJ Spartak Polička    3:2   (28,-21,21,-23,13)
TJ Sokol Česká Třebová II  - TJ Spartak Polička    3:1   (-17,23,9,16)
Po počátečním rozpačitém výkonu, si holky na nový herní projev zvykly a tak nedělní dopoledne přineslo překvapivě dvě výhry. Na hřišti byla vždy jedna mladší žákyně. Obě svůj první velký volejbal zvládly bravurně J
1  VO TJ Lanškroun                             2 2 0 0 0   6:0 6
TJ Sokol Česká Třebová II               2 1 1 0 0   6:3 5
3  TJ Spartak Polička                           2 0 0 1 1   3:6 1
4  TJ Slovan Moravská Třebová           2 0 0 0 2   0:6 0
Hráčky: Lucka Farago, Sára Horská, Terka Janderová, Barbora Koubová, Veronika Koubová, Natka Kubátová, Martina Kubištová, Adéla Říhová, Vendy Vomáčková. Trenéři: J a J Koubovi  www.volejbalct.cz