20 let od otevření nového závodu KORADO


Je to přesně dvacet let, co skupina KORADO otevřela novou halu na výrobu otopných těles RADIK, KORALUX a KORATHERM v České Třebové. Za dobu provozu této nové výrobní haly bylo vyrobeno téměř 30 milionů kusů otopných těles.  Nový závod o rozloze 52 493 m2 výrobních prostor byl oceněn titulem Stavba roku.

Nejvyšším přínosem, a tedy i hlavním podnětem k výstavbě nového závodu, byla možnost navýšení výrobní kapacity pro otopná tělesa RADIK. Tato řada patří k nejoblíbenějšímu modelu českého výrobce a jednoznačně se podepisuje na jeho globálním úspěchu. Skupina KORADO úspěšně spolupracuje s trhy po celém světě. Mezi nejvýznamnější patří Francie, Německo či Rusko a z exotičtějších např. Japonsko, Čína, Austrálie nebo Chile.

„Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění a v současnosti i pro větrání a rekuperaci. Chceme i do budoucna plnit požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků,“ uvedla Kateřina Knihová, vedoucí marketingového oddělení.O kvalitě výrobků se v průběhu padesátileté historie firmy přesvědčilo již více než 30 milionů zákazníků. 

Více informací na www.korado.cz