Přípravy Podzimního benefičního plesu

Za jeden provaz vrcholí

Jako každý rok i letos pro vás chceme připravit dokonalý večer. Pro pravidelné hosty připomínám, že jsme se přestěhovali do větších prostor, konkrétně do Národního domu v České Třebové. S tím jsou samozřejmě spjaté i drobné obavy ze strany organizátorů, zda se s tím dokážeme poprat. Je to pro nás výzva, ale věříme, že se nám podaří opět uspořádat nezapomenutelný večer jako v loňském roce. Dovolte mi, abych se ve stručnosti vrátila k 8. ročníku, kdy jsme díky vám, hostům, vytancovali pro slečny Terezku a Verunku Javůrkovy 31 000 Kč. A jaká byla největší odměna pro nás? Spokojená a usměvavá děvčata obklopená svými blízkými.
Minulý ročník se nesl v duchu českého filmu. Co jsme si pro vás připravili tentokrát? Vydáme se na cestu kolem světa. Asi jste zvědaví, ale nemohu vám přece vše prozradit, přijďte se podívat osobně a vydat se na neopakovatelnou plavbu za hudebního doprovodu kapely Koplahoband. Taková plavba se už nikdy nebude opakovat, ale bude mít možnost se během ní zvěčnit díky fotokoutku, který si pro vás připraví René Jansa. Celá cesta bude zdokumentována nejen reportážní fotografkou Veronikou Kovářovou. A to samozřejmě není vše. Odnesete si domů řadu cen z tomboly, ve které vyhrává opravdu každý. Čeká na vás soutěž a spoustu dalších malých překvapení.
A co dodat závěrem? Přijďte s námi táhnout za jeden provaz a podpořit Týdenní stacionář v České Třebové, lístky máme stále k dispozici. Neváhejte a objednávejte na webu www.zajedenprovaz.cz. Těšíme se na vás.
Za tým organizátorů  Anna Borková Fotografka Veronika Kovářová