Pátek 10. listopadu - Malá scéna byla beznadějně vyprodána již několik dnů předem, včetně několika přístavků. Tak velký zájem byl o  River band a Ivo Šmoldase. K tomu je ovšem také přidat dvojici Jitka Nováková - Blanka Poukarová, které společně s Miladou Brunovou zajistili vůbec ne zanedbatelnou a velmi kvalitní část večerního programu před přestávkou a i po přestávce.  Vzhledem k tomu je můžeme klidně připsat i ke členům River bandu. River band se svými hosty nabídl téměř tříhodinový program, který udržel vysokou laťku a dokázal současně pobavit.  Hlavní host programu Ivo Šmoldas  vystoupil s kapelou již podruhé a tentokrát vlastně od začátku až do konce "neslezl z jeviště", byl  moderátorem i posluchačem všeho, co se ten večer v Malé scéně hrálo a zpívalo.
Do České Třebové přijel z Olomouce již v poledne, aby se řádně seznámil s městem  (naobědval se v restauraci Bohemia), pečlivě procházel město a zejména jeho památkovou zónu, aby své poznatky využil ve večerním moderování. Na odpolední zkoušce se s kapelou dobře poznal a vzájemný dobrý vztah byl zřejmý i celého večerního koncertu. I když inzerovanou "záminkou" koncertu bylo nedávné životní jubileum Milady Brunové, tak ve skutečnosti bylo cílem zajistit další kvalitní, úspěšný i zábavný koncert pětice muzikantů, se kterým si jak Ivo Šmoldas, tak i Jitka Nováková s Blankou Poukarovou tak dobře rozumí.
Koncert doprovázely obrazy - portréty účinkujících. Iniciátorkou toho je malířka Vlastimila Babáková, která své nadání od přírody doplnila studiem na výtvarné škole. Vytvořila portréty členů kapely: Petra Skalického, Karla Dohnala, Jana Janíčka, také Ivo Šmoldase a největší (a oválný) pak předala na závěr koncertu jubilantce Miladě Brunové. Obrazy byly vystaveny před koncertem a během koncertu ve foyeru Malé scény. Vlasta Babáková je postupně vozila vlakem z Kolína a účinkující je viděli poprvé až odpoledne na jevištní zkoušce.
Ohlas na koncert byl veliký. Z toho vyplývá, že nešlo o poslední akci tohoto druhu, má mnoho posluchačů. Odcházeli z koncertu opravdu spokojeni.  (mm)