V nedožitých 75 letech zemřel Václav Dostál                       
Hodně ze svého života věnoval svému oblíbenému sportu a tím je fotbal, s velmi úzkou vazbou na fotbal v České Třebové. Narodil se  7. listopadu 1942 a zítra 7.11. by oslavil své 75 narozeniny. Proto byl také v listopadovém vydání Českotřebovského zpravodaje mezi jubilanty měsíce zařazen. Jenže osud to chtěl jinak.
Prošel řadou funkcí, nejenom v našem českotřebovském klubu, ale i na úrovni krajské a celostátní a právě v té poslední, jako rozhodčí první a druhé ligy. Již ve věku 19 let se stal členem výboru oddílu a klubu a v něm působil až do roku 2012. To mu jeho zdravotní problémy nedovolovali v této činnosti pokračovat. Přesto těch dlouhých více než 60 roků je nejdelším obdobím, kdy jeden člověk v naší historii, byl funkcionářem. To je rekord, který bude i v budoucnu těžko překonán. Bohužel před zhruba deseti roky jej postihla těžká nevyléčitelná choroba, která nedovolila, aby mohl sledovat dění v českotřebovském fotbale až do posledních dnů ani to, aby mohl důstojně oslavit s jeho pětasedmdesátiny ať již v kruhu svých přátel či ve své rodině. Místo toho přišla o víkendu smutná zpráva, v sobotu 4. listopadu Václav dostál zemřel. nemoc byla silnější, porazil jej zápal plic a ani jeho hospitalizace nepomohla.
Můžeme tak nyní upřímně poděkovat Václavu Dostálovi za všechno, co pro českotřebovský fotbal vykonal a bylo toho hodně a hodně.  Václave,  děkujeme , čest tvé památce!   Psk