Dárkové poukazy do knihovny –

Darujte k Vánocům víc než jeden příběh

Městská knihovna Česká Třebová nabízí k zakoupení dárkové poukazy do knihovny a to nejen  v čase předvánočním. Poukazy lze zakoupit pro všechny věkové kategorie a na každé oddělení, včetně pobočky Parník. Můžete podpořit svého šikovného školáka (školačku), aby si sám mohl/a vybrat, co si bude večer číst. Máte doma teenagera, který má rád komiksy, Minecraf, youtubery nebo tancování u X-boxu? Pošlete ho/ji k nám, na oddělení Teenspace se každému líbí.
Rodiče, už nevíte, co předčítat svým dětem? Přijďte k nám, máme širokou nabídku leporel a knih pro nejmenší. Jedete na dovolenou a potřebujete vyplnit čas s dětmi? Pak vás jistě potěší pestrý výběr deskových a stolních her, které také půjčujeme domů. Jste fanoušci komiksů a ničí vás jejich cena? Přijďte si je půjčit! Také cestovatelské duše si přijdou na své, nabízíme spoustu zajímavých cestopisů, map a průvodců. Navíc půjčujeme oblíbené audioknihy, které se dobře poslouchají, když je náročné číst. Uděláte tím radost nejen babičce nebo dědečkovi.
Zaujala vás naše nabídka a víte, koho by potěšila? Neváhejte a zastavte se u nás, Vánoce se blíží. Dárkové poukazy lze také použít pro prodloužení registrace stávajících čtenářů a čtenářek, zakoupíte je na všech odděleních knihovny. Pokud tedy máte ve svém okolí vášnivého čtenáře, máte dárky k Vánocům vyřešeny! :-)
Ceník dárkových poukazů (roční registrace):
Dospělý čtenář            nová registrace                                   170,-Kč / senior, student 120,- Kč
                                   prodloužení stávající registrace            150,-Kč / senior, student 100,- Kč
Děti do 15 let              nová registrace                                      70,-Kč
                                   prodloužení stávající registrace              50 ,-Kč

Další informace a aktuální otevírací dobu naleznete na webové stránce knihovna.ceska-trebova.cz  nebo https://www.facebook.com/mekct/ Psát můžete na info.knihovna@ceska-trebova.cz nebo volejte 732 756 827.

Mgr. Jana Jakeschová